מזין וטעים גם בעוד שלושה ימים: סלט עגבניות שרי וחומוס

סלט עגבניות שרי וחומוס בויניגרט חמצמץ שגם קל להכין, גם נשמר טעים עד 4 ימים במקרר, גם מזין וגם כיף לקחת כארוחה בקופסא לעבודה
סלט עגבניות שרי וחומוס בויניגרט חמצמץ שגם קל להכין, גם נשמר טעים עד 4 ימים במקרר, גם מזין וגם כיף לקחת כארוחה בקופסא לעבודה
  • יעל טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.2 קק״ל 812.8 קק״ל
    פחמימות 28.3 גרם 113.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 41.0 גרם
    נתרן 810.1 מ״ג 3240.4 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.4 גרם 45.7 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.4 מ״ג 121.5 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 73.9 מ״ג 295.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.2 קק״ל 812.8 קק״ל
    פחמימות 28.3 גרם 113.2 גרם
    שומן 10.2 גרם 41.0 גרם
    נתרן 810.1 מ״ג 3240.4 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 43.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.4 גרם 45.7 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.4 מ״ג 121.5 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 73.9 מ״ג 295.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

סלט עגבניות שרי – אחד הסטארט-אפים הסלטיים הכי מוצלחים שיש.

זה סלט שכדאי להכין בכמות גדולה כי הוא נשמר היטב במקרר ויכול לשמש אותנו במשך 3-4 ימים.

ההכנה שלו קלה ונעשית כולה בקערה אחת (כך שלא צריך לשטוף הרבה כלים), כיף לאכול אותו בעבודה, הוא משביע אך אינו מכביד ויש בו הרבה יתרונות תזונתיים.

בקיצור, נראה לנו שהסלט הזה יהפוך להיות די קבוע אצלכם בתפריט!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לסלט

ויניגרט


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: מחממים את השמן במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה מוסיפים את גרגרי החומוס המופשרים ומטגנים 3-4 דקות עד שהם חומים מעט בתחתיתם. מוסיפים את המלח ומערבבים. מטגנים עוד כ-2 דקות תוך כדי ערבוב עד שהגרגרים זהובים. מסירים מהלהבה, מוסיפים כמון ומערבבים היטב.
  2. מכינים את הויניגרט: לקערה גדולה מוזגים את שמן הזית, החומץ, השום, המלח והפלפל ומערבבים היטב (אפשר במטרפה).
  3. מוסיפים לקערת הרוטב את גרגרי החומוס, העגבניות והפטרוזיליה ומערבבים היטב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מזין וטעים גם בעוד שלושה ימים: סלט עגבניות שרי וחומוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות