מזין וטעים גם בעוד שלושה ימים: סלט עגבניות שרי וחומוס

סלט מעגבניות שרי וחומוס בויניגרט חמצמץ שגם קל להכין, גם נשמר טעים עד 4 ימים במקרר, גם מזין וגם כיף לקחת כארוחה בקופסא לעבודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

סלט עגבניות השרי הזה הוא אחד הסטארט-אפים הסלטיים הכי מוצלחים שיש.

זה סלט שכדאי להכין בכמות גדולה כי הוא נשמר היטב במקרר ויכול לשמש אותנו במשך 3-4 ימים.

ההכנה שלו קלה ונעשית כולה בקערה אחת (כך שלא צריך לשטוף הרבה כלים), כיף לאכול אותו בעבודה, הוא משביע אך אינו מכביד ויש בו הרבה יתרונות תזונתיים.

בקיצור, נראה לנו שהסלט הזה יהפוך להיות די קבוע אצלכם בתפריט!

מצרכים

לסלט

ויניגרט

אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: מחממים את השמן במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה מוסיפים את גרגרי החומוס המופשרים ומטגנים 3-4 דקות עד שהם חומים מעט בתחתיתם. מוסיפים את המלח ומערבבים. מטגנים עוד כ-2 דקות תוך כדי ערבוב עד שהגרגרים זהובים. מסירים מהלהבה, מוסיפים כמון ומערבבים היטב.
  2. מכינים את הויניגרט: לקערה גדולה מוזגים את שמן הזית, החומץ, השום, המלח והפלפל ומערבבים היטב (אפשר במטרפה).
  3. מוסיפים לקערת הרוטב את גרגרי החומוס, העגבניות והפטרוזיליה ומערבבים היטב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 234.7 קק״ל 938.7 קק״ל
פחמימות 27.2 גרם 108.7 גרם
שומן 14.5 גרם 58.0 גרם
נתרן 808.7 מ״ג 3234.6 מ״ג
חלבון 10.4 גרם 41.7 גרם
סיבים תזונתיים 11.4 גרם 45.5 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 17.3 מ״ג 69.2 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 13.6 מ״ג
אשלגן 64.1 מ״ג 256.3 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody