מיונז ביתי מושלם במכשיר אחד בלבד

בכריכים, ברטבים לסלט, בהמבורגר או עם הצ'יפס, מיונז הוא הפתרון. כך מכינים אותו ללא חומרים משמרים, בטעם משודרג ובלי לשטוף כלים אחרי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מעבירים ל לכוס מנת יחיד של 700 מ”ל של מעבד המזון את החלמונים, השום, החרדל, החומץ, והמלח.
  2. בוחרים בתכנית DRESSING וטוחנים למרקם חלק.
  3. תוך כדי ערבול, מזלפים את שמן הזית בזילוף איטי ועקבי, עד ששמן הזית נטמע בתערובת ונוצרת אמולסיה (תחליב) והמיונז מסמיך ומלבין.
  4. טועמים ומתקנים תיבול, שומרים בכלי סגור היטב במקרר עד 4 ימים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 357.5 קק״ל 2860.0 קק״ל
פחמימות 0.6 גרם 5.0 גרם
שומן 39.4 גרם 315.4 גרם
נתרן 208.2 מ״ג 1665.5 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 9.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 5.9 גרם 46.9 גרם
כולסטרול 77.3 מ״ג 618.5 מ״ג
סידן 12.2 מ״ג 98.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
אשלגן 17.1 מ״ג 136.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody