
מיונז ביתי מושלם ב-5 דקות
למה לקנות מיונז בסופרמרקט אם אפשר להכין לבד בבית? בעזרת מצרכים פשוטים ובלנדר כוס אפשר לייצר מיונז ביתי אמיתי משמן זית ללא חומרים משמרים
למה לקנות מיונז בסופרמרקט אם אפשר להכין לבד בבית? בעזרת מצרכים פשוטים ובלנדר כוס אפשר לייצר מיונז ביתי אמיתי משמן זית ללא חומרים משמרים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 357.5 קק״ל 2860.0 קק״לפחמימות 0.6 גרם 5.0 גרםשומן 39.4 גרם 315.4 גרםנתרן 208.2 מ״ג 1665.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 5.9 גרם 47.5 גרםכולסטרול 77.3 מ״ג 618.5 מ״גסידן 10.7 מ״ג 85.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 13.6 מ״ג 108.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות358
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 357.5 קק״ל 2860.0 קק״לפחמימות 0.6 גרם 5.0 גרםשומן 39.4 גרם 315.4 גרםנתרן 208.2 מ״ג 1665.5 מ״גחלבון 1.2 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 5.9 גרם 47.5 גרםכולסטרול 77.3 מ״ג 618.5 מ״גסידן 10.7 מ״ג 85.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 13.6 מ״ג 108.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 358 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- בכד הבלנדר שמים את כל המרכיבים מלבד השמן זית. טוחנים למשחה חלקה.
- תוך כדי טחינה, מזלפים את שמן הזית בזילוף איטי ועקבי, עד ששמן הזית נטמע בתערובת ונוצרת אמולסיה (תחליב) והמיונז מסמיך ומלבין.
- טועמים ומתקנים תיבול, שומרים בכלי סגור היטב במקרר עד 4 ימים.
צילום: שני הלוי
המתכון בשיתוף ברימאג
אופן הכנה
- בכד הבלנדר שמים את כל המרכיבים מלבד השמן זית. טוחנים למשחה חלקה.
- תוך כדי טחינה, מזלפים את שמן הזית בזילוף איטי ועקבי, עד ששמן הזית נטמע בתערובת ונוצרת אמולסיה (תחליב) והמיונז מסמיך ומלבין.
- טועמים ומתקנים תיבול, שומרים בכלי סגור היטב במקרר עד 4 ימים.
צילום: שני הלוי
המתכון בשיתוף ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
הייי חייב את החרדל במתכון ?

כדי להגיע לתוצאה המושלמת, יש צורך בחרדל.
החלמונים לא מבושלים מה עם בעית התמונה?

היי מלכה, אנו מניחים שביקשת לשאול משהו בקשר לבעיית הסלמונלה. מיונז אמיתי מכינים מחלמונים לא מבושלים. היות שכל הביצים בישראל מפוסטרות, החשש נמוך יותר. כמו כן, מומלץ לצרוך את המיונז ממש סמוך להכנתו. בהצלחה!