רקע ברימאג

מיונז ביתי מושלם ב-5 דקות

למה לקנות מיונז בסופרמרקט אם אפשר להכין לבד בבית? בעזרת מצרכים פשוטים ובלנדר כוס אפשר לייצר מיונז ביתי אמיתי משמן זית ללא חומרים משמרים
למה לקנות מיונז בסופרמרקט אם אפשר להכין לבד בבית? בעזרת מצרכים פשוטים ובלנדר כוס אפשר לייצר מיונז ביתי אמיתי משמן זית ללא חומרים משמרים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 2860.0 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 5.0 גרם
    שומן 39.4 גרם 315.4 גרם
    נתרן 208.2 מ״ג 1665.5 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 47.5 גרם
    כולסטרול 77.3 מ״ג 618.5 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 85.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 13.6 מ״ג 108.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 2860.0 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 5.0 גרם
    שומן 39.4 גרם 315.4 גרם
    נתרן 208.2 מ״ג 1665.5 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 47.5 גרם
    כולסטרול 77.3 מ״ג 618.5 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 85.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 13.6 מ״ג 108.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בכד הבלנדר שמים את כל המרכיבים מלבד השמן זית. טוחנים למשחה חלקה.
  2. תוך כדי טחינה, מזלפים את שמן הזית בזילוף איטי ועקבי, עד ששמן הזית נטמע בתערובת ונוצרת אמולסיה (תחליב) והמיונז מסמיך ומלבין.
  3. טועמים ומתקנים תיבול, שומרים בכלי סגור היטב במקרר עד 4 ימים.

 

צילום: שני הלוי
המתכון בשיתוף ברימאג

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מיונז ביתי מושלם ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יפית אריאל

    הייי חייב את החרדל במתכון ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כדי להגיע לתוצאה המושלמת, יש צורך בחרדל.

    Avatar
    מלכה שליו

    החלמונים לא מבושלים מה עם בעית התמונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מלכה, אנו מניחים שביקשת לשאול משהו בקשר לבעיית הסלמונלה. מיונז אמיתי מכינים מחלמונים לא מבושלים. היות שכל הביצים בישראל מפוסטרות, החשש נמוך יותר. כמו כן, מומלץ לצרוך את המיונז ממש סמוך להכנתו. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים