מיני משה בתיבה

איך מכינים משה בתיבה בגרסה רזה יותר? מכינים מיני משה בתיבה עטוף במעטפת פריכה של בצק פילו במקום בצק עלים ואופים עם מינימום שמן
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. משמנים עם שמן זית ומברשת, או בעזרת תרסיס שמן, עלה פילו וחותכים למלבנים בעובי הנקניקייה.
  2. מניחים את הנקניקייה בתחתית הבצק ומגלגלים את הבצק מסביב.
  3. מניחים את הנקניקיות העטופות על תבנית תנור עם נייר אפייה ומברישים בנדיבות בשמן זית או תרסיס שמן.
  4. מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד שהבצק מזהיב, בערך 15 דקות.
  5. מוציאים, מזלפים פסי חרדל על המאפים הקטנים ומגישים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 91.1 קק״ל 1092.9 קק״ל
פחמימות 3.5 גרם 42.0 גרם
שומן 8.0 גרם 96.4 גרם
נתרן 29.5 מ״ג 353.8 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 11.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.6 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 22.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 29.9 מ״ג 359.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 6.1 מ״ג
אשלגן 18.5 מ״ג 221.8 מ״ג
אבץ 29.3 מ״ג 351.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody