סנו רקע

מתכון ללחם ביתי עם זיתים ב-5 מרכיבים בלבד

מתכון ללחם ביתי עם זיתים ב-5 מרכיבים בלבד. מי האמין שלהכין לחם בבית זה כל כך קל? ואתם לגמרי יכולים להחליף את הזיתים בתוספת אחרת שמתחשקת לכם
מתכון ללחם ביתי עם זיתים ב-5 מרכיבים בלבד. מי האמין שלהכין לחם בבית זה כל כך קל? ואתם לגמרי יכולים להחליף את הזיתים בתוספת אחרת שמתחשקת לכם
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-54 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.1 קק״ל 2130.8 קק״ל
    פחמימות 70.5 גרם 423.0 גרם
    שומן 2.8 גרם 16.7 גרם
    נתרן 623.8 מ״ג 3742.6 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 166.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 111.0 מ״ג 665.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-54 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.1 קק״ל 2130.8 קק״ל
    פחמימות 70.5 גרם 423.0 גרם
    שומן 2.8 גרם 16.7 גרם
    נתרן 623.8 מ״ג 3742.6 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 61.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 166.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 111.0 מ״ג 665.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את המים והשמרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה ונותנים להם לעמוד 5 דקות עד שהשמרים מתמוססים במים.
  2. מוסיפים את הקמח, המלח והזיתים ולשים בלישה איטית במשך כ-3 דקות.
  3. מעלים את מהירות המיקסר לגבוהה וממשיכים ללוש עוד כ-5 דקות עד שהבצק אחיד ונפרד מהדפנות.
  4. מקמחים קערה, מעבירים אליה את הבצק, מכסים בכיסוי ניילון ומתפיחים כשעה באזור חמים.
  5. פותחים בעזרת מערוך או כפות הידיים את הבצק לצורת מלבן. מקפלים את הבצק משני הצדדים שלו לצורת מלבן צרה יותר (ראו סרטון) ומגלגלים את הבצק.
  6. מתפיחים את הבצק שעה נוספת.
  7. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  8. חורצים בעזרת סכין את הבצק בעדינות, מתיזים מים על הלחם מכל הכיוונים ומכניסים לתנור.
  9. עם הכנסת הלחם לתנור מנמיכים את החום ל-200 מעלות ואופים כ-30 דקות.
מתכון ללחם ביתי עם זיתים. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Ezer domin

    מה זה אחד כוס מים??או 1.5 כוסות מים פושרים??למה לא לכתוב במ”ל??

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, מדובר ב1.5 כוסות מים פושרים. הוספנו המרת כמויות לצורך הנוחות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות