מיני סיני: ספרינג רולז עם ירקות ופרגיות ברוטב טריאקי שומשום

אם אתם מתגעגעים לטעמים המיוחדים של המזרח הרחוק, המנה הזו תשמח אתכם בכל מקום בו תהיו! מכינים ספרינג רולז עם פרגיות וירקות ברוטב טריאקי שומשום משגע ומפסיקים להתגעגע
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

פרגיות

ספרינג רולז

צליית פרגית

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים מרינדה לפרגיות: בקערה מערבבים את רוטב הטריאקי שומשום, הטימין, המלח, הפלפל שחור, שמן הזית והשום.
  2. מוסיפים את הפרגיות לקערה ומערבבים. משרים כחצי שעה.
  3. מכינים את הירקות: חותכים לג’וליאנים דקים את כל הירקות. את החסה חותכים לרצועות דקות.

    גלילות דפי אורז (צילום: שניר גואטה)
    חותכים לג’וליאנים את הירקות (צילום: אפיק גבאי)

  4. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את הפרגיות משני הצדדים עד שהן מוכנות. מצננים ופורסים לרצועות דקות.
  5. מרכיבים את הספרינג רולז: טובלים כל דף אורז במעט מים קרים עד שהדף מתרכך, כ-10 שניות.
  6. פורסים את הדף על קרש חיתוך וממלאים ברצועות פרגית ורצועות ירקות.

    גלילות דפי אורז (צילום: שניר גואטה)
    מכינים את הספרינג רולז עם דפי אורז שהושרו במים (צילום: אפיק גבאי)

  7. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה רוטב טריאקי שומשום ושמן זית.
  8. מגישים את הספרינג רולז: מפזרים על הספרינג רולז מעט שומשום קלוי ומגישים לצד רוטב טריאקי שומשום.

    גלילות דפי אורז (צילום: שניר גואטה)
    גלילות דפי אורז (צילום: אפיק גבאי)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 48.2 קק״ל 1445.2 קק״ל
פחמימות 1.4 גרם 42.5 גרם
שומן 2.7 גרם 81.9 גרם
נתרן 90.5 מ״ג 2715.3 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 123.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 18.9 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.2 מ״ג 217.0 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.9 מ״ג
אשלגן 80.3 מ״ג 2409.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

    Avatar
    נטלי

    האם לא צריך לטגן או לאפות את הדפי אורז ?

      Avatar
      Foody Foody

      לא, אין צורך. רק לרכך אותם במים לפי הוראות היצרן.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody