סלמון בתנור בציפוי ירוק ופריך של עשבי תיבול ופירורי פנקו

הדג הזה נראה כל כך חגיגי שאף אחד לא יאמין שעבדתם עליו רק רבע שעה! מתכון להכנת סלמון בתנור בציפוי ירוק פריך ומעולה
הדג הזה נראה כל כך חגיגי שאף אחד לא יאמין שעבדתם עליו רק רבע שעה! מתכון להכנת סלמון בתנור בציפוי ירוק פריך ומעולה
  • נעמה רן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    117
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.3 קק״ל 586.3 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 81.7 גרם
    שומן 4.8 גרם 24.1 גרם
    נתרן 735.0 מ״ג 3675.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.8 מ״ג 78.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 62.8 מ״ג 314.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    117
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.3 קק״ל 586.3 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 81.7 גרם
    שומן 4.8 גרם 24.1 גרם
    נתרן 735.0 מ״ג 3675.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.8 מ״ג 78.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 62.8 מ״ג 314.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

המנה הזו כל כך טובה וקלה שיש סיכוי טוב שהיא תיכנס אצלכם קבוע לתפריט ארוחת ערב שישי! קבלו מתכון טעים בטירוף של סלמון בתנור שמשרים ברוטב לסלט (כן כן, אתם עוד תודו לנו על הטיפ המדליק הזה) ומצפים בתערובת ירוקה של עשבי תיבול ופירורי פנקו פריכים שהופכים כל ביס לוואו!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג סלמון

ציפוי


אופן הכנה

  1. מניחים את הדג על צד העור בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בנדיבות ברוטב לסלט. אם יש זמן, מניחים לשעה במקרר לספיגת טעמים (לא חובה).

    סלמון בציפוי פריך
    מברישים את דג הסלמון ברוטב לסלט. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  3. מערבבים את מרכיבי הציפוי בקערה ומהדקים על פני הסלמון לכל אורכו.

    סלמון בציפוי פריך1
    מהדקים היטב את הציפוי לדג הסלמון. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  4. אופים 15-17 דקות עד שהסלמון מגיע לדרגת העשייה הרצויה (בודקים בעזרת סכין חדה בחלק העבה שלו) ומגישים.
סלמון בציפוי פריך2
דג סלמון בציפוי פריך. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בתנור בציפוי ירוק ופריך של עשבי תיבול ופירורי פנקו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יצחק

    היי רציתי לדעת במה עוד אפשר לצפות את הדג חוץ מהרוטב הזה, אני לא מוצא אותו בסופר. אשמח לדעת אם יש מרכיבים פשוטים שיכולים להוות תחליף?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יצחק, אפשר להחליף ברוטב לסלט בסגנון תאילנדי או אסייתי.

    Avatar
    איילת

    הי אפשר מתכון לרוטב סלט?? מאוד רוצה להכין אבל לא יכולה לצאת לקנות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות