לא תאמינו, הכנו במיקרו: עוגת גבינה שמנת אישית עם דבש ופיצוחים

מתכון סופר קליל, מיוחד ומהיר הכנה לעוגת גבינה אישית במרקם קרמי, רך ומפנק שמעליהן אפשר לשים כל סירופ או קישוט שרוצים
מתכון סופר קליל, מיוחד ומהיר הכנה לעוגת גבינה אישית במרקם קרמי, רך ומפנק שמעליהן אפשר לשים כל סירופ או קישוט שרוצים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.2 קק״ל 2865.2 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 236.3 גרם
    שומן 24.5 גרם 196.3 גרם
    נתרן 53.4 מ״ג 427.3 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 106.5 גרם
    כולסטרול 74.1 מ״ג 592.8 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 149.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 68.6 מ״ג 548.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    358
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 358.2 קק״ל 2865.2 קק״ל
    פחמימות 29.5 גרם 236.3 גרם
    שומן 24.5 גרם 196.3 גרם
    נתרן 53.4 מ״ג 427.3 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 46.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 13.3 גרם 106.5 גרם
    כולסטרול 74.1 מ״ג 592.8 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 149.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 68.6 מ״ג 548.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור

עוגות גבינת שמנת אישיות מהממות שאף אחד לא ידמיין שהכנתם בדקה ואפילו לא הכנסתם לתנור. את העוגות מבשלים בחימום קצר במיקרוגל והן במרקם עדין וקרמי. אני מכינה אותן המון כשיש לי אורחים ספונטניים בהפתעה. אני אוהבת להגיש עם זילופי טחינה ודבש מלמעלה, שמוסיפים טעם ומתיקות של חלבה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
קרין גורן
X

21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר במהירות בינונית את כל החומרים במשך דקה, עד שהתערובת לא מכילה גושים כלל.
  2. מוציאים את צלחת המיקרוגל ומסדרים עליה תבניות אישיות משומנות, וממלאים בבלילת גבינה: 3/4 מגובה התבנית.
  3. מעבירים למיקרוגל ומחממים במשך 5 דקות בעוצמה בינונית, לתפיחה והתייצבות.
  4. כאשר העוגות יציבות ולא נוזליות, הן מוכנות (אין צורך בהשחמה), מוציאים ומצננים מעט.
  5. הופכים את העוגות על צלחת הגשה, מזלפים מעט טחינה גולמית ודבש מעל ומגישים.
עוגת גבינה אישיות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי
עוגת גבינה אישיות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

הערות

  • לאחר ההוצאה מהמיקרוגל, העוגות ירדו לגובה המקורי, זה תקין, לא להיבהל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא תאמינו, הכנו במיקרו: עוגת גבינה שמנת אישית עם דבש ופיצוחים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    בני גלילי

    רוצה לנסות להכיןעוגת גבינה אישית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות