מכורים לקוקוס להתפקד: סוכריות באונטי ביתי טבעוני
תתכוננו להתמכר לטעם המושלם של קוקוס מרוכז בציפוי שוקולד. חטיף באונטי ביתי טבעוני עם שבבי קוקוס וקוקוס מיוחד לבישול - טועמים ביס אחד והלב רוקד!
תתכוננו להתמכר לטעם המושלם של קוקוס מרוכז בציפוי שוקולד. חטיף באונטי ביתי טבעוני עם שבבי קוקוס וקוקוס מיוחד לבישול - טועמים ביס אחד והלב רוקד!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.5 קק״ל 3543.2 קק״לפחמימות 11.3 גרם 181.1 גרםשומן 15.9 גרם 255.2 גרםנתרן 54.0 מ״ג 863.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 45.8 גרםשומן רווי 12.0 גרם 192.2 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 5.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 212.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 22.5 מ״גאשלגן 151.1 מ״ג 2418.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות222
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 221.5 קק״ל 3543.2 קק״לפחמימות 11.3 גרם 181.1 גרםשומן 15.9 גרם 255.2 גרםנתרן 54.0 מ״ג 863.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 45.8 גרםשומן רווי 12.0 גרם 192.2 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 5.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 212.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 22.5 מ״גאשלגן 151.1 מ״ג 2418.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.5 מ״גסגור
משוגעים על באונטי? איך אפשר שלא, עם השילוב של מלית קוקוס עסיסית וציפוי שוקולד. עכשיו תוכלו להכין אותו אצלכם בבית, ועוד בגרסה הטבעונית. יאמי!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 222 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250מ"ל או 1 מיכל מוצר קוקוס לבישול 8.8% שומן אלפרו
-
100גרם או 1 שקית אבקת סוכראו פחות לפי הטעם
-
3 כפות שמן קוקוס
-
1 קורט מלח דק
-
2 1/2 כוסות שבבי קוקוס
ציפוי
-
250 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קוקוס
קישוט קוקוס קלוי (לא חובה)
-
1/2 כוס קוקוס טחוןקלוי (לא חובה)
אופן הכנה
- מכינים את הסוכריות: מכניסים לסיר את הקוקוס לבישול, אבקת הסוכר, שמן הקוקוס והמלח.
- מביאים לסף רתיחה ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את שבבי הקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת יחסית רטובה ללא גושים.
- ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב 2 דקות נוספות ומכבים את האש.
- מצננים את התערובת במשך כ-10 דקות במקרר.
- מגלגלים מהתערובת כדורים בגודל אגוז ומסדרים בתבנית.
- מעבירים למקפיא למשך שעתיים, או עד שהסוכריות מתייצבות לחלוטין.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל או על באן מרי.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שמתקבל ציפוי חלק.
- טובלים את הסוכריות בשוקולד עד לכיסוי מלא מכל הצדדים, ומעבירים לקרש מרופד בנייר אפייה בעזרת מזלג או קיסמים.
- מפזרים מעל שבבי קוקוס קלוי (לא חובה).
- מעבירים את הבאונטי לקירור במשך 30 דקות, או עד שהשוקולד מתייצב.
אופן הכנה
- מכינים את הסוכריות: מכניסים לסיר את הקוקוס לבישול, אבקת הסוכר, שמן הקוקוס והמלח.
- מביאים לסף רתיחה ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את שבבי הקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת יחסית רטובה ללא גושים.
- ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב 2 דקות נוספות ומכבים את האש.
- מצננים את התערובת במשך כ-10 דקות במקרר.
- מגלגלים מהתערובת כדורים בגודל אגוז ומסדרים בתבנית.
- מעבירים למקפיא למשך שעתיים, או עד שהסוכריות מתייצבות לחלוטין.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל או על באן מרי.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שמתקבל ציפוי חלק.
- טובלים את הסוכריות בשוקולד עד לכיסוי מלא מכל הצדדים, ומעבירים לקרש מרופד בנייר אפייה בעזרת מזלג או קיסמים.
- מפזרים מעל שבבי קוקוס קלוי (לא חובה).
- מעבירים את הבאונטי לקירור במשך 30 דקות, או עד שהשוקולד מתייצב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן