ממולא קצת אחר: ארובות תפוחי אדמה עם בשר ברוטב תמרהינדי

עזבו את הפלפלים ואת עלי הגפן - ממולאים כאלה לא ראיתם מעולם! ארובות תפוחי אדמה ממולאות בבשר ורוטב תמרהינדי נהדר
עזבו את הפלפלים ואת עלי הגפן - ממולאים כאלה לא ראיתם מעולם! ארובות תפוחי אדמה ממולאות בבשר ורוטב תמרהינדי נהדר
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.8 קק״ל 1838.1 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 71.5 גרם
    שומן 11.2 גרם 112.1 גרם
    נתרן 499.0 מ״ג 4989.6 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 126.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 32.6 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 10.5 מ״ג 104.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 143.0 מ״ג 1430.4 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 32.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.8 קק״ל 1838.1 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 71.5 גרם
    שומן 11.2 גרם 112.1 גרם
    נתרן 499.0 מ״ג 4989.6 מ״ג
    חלבון 12.7 גרם 126.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 32.6 גרם
    כולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 10.5 מ״ג 104.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 143.0 מ״ג 1430.4 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 32.3 מ״ג
    סגור

מנה מופלאה ומרשימה, בדיוק לשולחן החג החגיגי שלכם! קבלו מתכון מעולה של ארובות תפוחי אדמה במילוי בשר מתובל לשלמות ורוטב תמרהינדי מתקתק ומיוחד.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
גיל אטלן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

מילוי

רוטב תמרהינדי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה ויוצרים מהתערובת 10 קציצות זהות.
  2. חותכים קצה אחד של תפוחי האדמה ומרוקנים אותם בעזרת כף פריזאית או קישואן (משאירים דופן של כס״מ אחד).
  3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה שניתן להכניס לתנור.
  4. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  5. ממלאים את תפוחי האדמה בקציצת הבשר ויוצקים מעל הקציצה את הרוטב עד כס״מ אחד לפני השפה (שימו לב שעדיין יישאר לכם מעט מהרוטב, שמרו אותו).
  6. מסדרים את כל תפוחי האדמה בעמידה בתבנית, מכסים אותה בנייר אלומיניום ואופים כשעה וחצי.
  7. מכסים את יתרת הרוטב בנייר אלומיניום ומכניבים גם אותו לתנור.
  8. מברישים את תפוחי האדמה ברוטב פעם-פעמיים במהלך הצלייה.
  9. יוצקים מהרוטב החם על כל תפוח אדמה, מברישים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממולא קצת אחר: ארובות תפוחי אדמה עם בשר ברוטב תמרהינדי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות