מעדן חור(ש)פי: תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר ברוטב קציצות

לכל מי שאיננו מסוגל לעמוד בפני טעמם של ארטישוקים, הנה מתכון מנצח של תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר ומבושלות ברוטב לקציצות מוכן של קנור
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

ארטישוק

מלית

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את הבשר הטחון, השום, הבצל, שמן הזית, פירורי הלחם, הביצים ורסק העגבניות.
  2. ממלאים את לבבות הארטישוק כך שהבשר דחוס ולחוץ כמה שניתן בתוך הלבבות.
  3. מכינים את הרוטב: מרתיחים בסיר נמוך ורחב את רוטב הקציצות עם המים. מנמיכים את האש ומסדרים בעדינות את לביבות הארטישוק הממולאים. מבשלים על אש נמוכה כשעה.
  4. מגישים את המנה: הגיש עם פטרוזיליה או כוסברה קצוצים טריים למעלה.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 374.1 קק״ל 1870.7 קק״ל
פחמימות 8.0 גרם 39.8 גרם
שומן 23.8 גרם 118.9 גרם
נתרן 455.9 מ״ג 2279.6 מ״ג
חלבון 29.9 גרם 149.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.3 גרם
שומן רווי 8.2 גרם 41.2 גרם
כולסטרול 204.4 מ״ג 1022.2 מ״ג
סידן 40.2 מ״ג 200.8 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 15.6 מ״ג
אשלגן 498.4 מ״ג 2491.9 מ״ג
אבץ 5.4 מ״ג 27.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody