לא יאומן כי יסופר! חביתה מקושקשת ללא ביצים

כי גם לטבעונים מגיע! מקושקשת טבעונית עשויה מטופו, עם בצל, שום ותבלינים. ארוחה קלילה ומהירה לבוקר או לערב שאפשר להגיש עם טוסטים או תוספות אחרות שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

מקושקשת

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.

    מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. צילום: שניר גואטה

  2. מערבבים בקערית את המים החמים עם המלח, הפלפל, הכורכום והכמון.
  3. מוסיפים מעט שמן למחבת, מפוררים בידיים את הטופו לפירורים בגודל רצוי ומטגנים תוך ערבוב כ- 4-5 דק’.

    מפוררים בידיים את הטופו לפירורים בגודל רצוי. צילום: שניר גואטה
    מפוררים בידיים את הטופו לפירורים בגודל רצוי. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים בהדרגה את המים עם התבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2 דקות, עד שכל המים נספגים.

    מוסיפים את המים עם התבלינים ומטגנים עד שהמים נספגים. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את המים עם התבלינים ומטגנים עד שהמים נספגים. צילום: שניר גואטה

  5. מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד על טוסטים שחומים.

    מפזרים בצל ירוק ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים בצל ירוק ומגישים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 100.3 קק״ל 300.8 קק״ל
פחמימות 4.6 גרם 13.9 גרם
שומן 10.3 גרם 31.0 גרם
נתרן 520.1 מ״ג 1560.3 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 2.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 4.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 21.0 מ״ג 63.0 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 100.5 מ״ג 301.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody