מקפיץ את הלב: נודלס עם נתחי דג וירקות
ארוחת צהריים או ערב חמה וטעימה שילדים אוהבים! אטריות ביצים מוקפצות עם נתחי דג, גזר, כרוב ובצל לבן וירוק צרובים במחבת, ברוטב אסייתי
ארוחת צהריים או ערב חמה וטעימה שילדים אוהבים! אטריות ביצים מוקפצות עם נתחי דג, גזר, כרוב ובצל לבן וירוק צרובים במחבת, ברוטב אסייתי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 287.7 קק״ל 1150.7 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.7 גרםשומן 5.3 גרם 21.1 גרםנתרן 559.9 מ״ג 2239.5 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.5 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרםכולסטרול 61.3 מ״ג 245.0 מ״גסידן 96.1 מ״ג 384.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 821.1 מ״ג 3284.4 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות288
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 287.7 קק״ל 1150.7 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.7 גרםשומן 5.3 גרם 21.1 גרםנתרן 559.9 מ״ג 2239.5 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.5 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרםכולסטרול 61.3 מ״ג 245.0 מ״גסידן 96.1 מ״ג 384.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 821.1 מ״ג 3284.4 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 288 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
נודלס
רוטב
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
1/4 כוס מים
-
1 כפית סוכר חום כהה
-
1/2 כפית קורנפלור
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: במחבת חמה מטגנים מעט שום וג’ינג’ר. מוספים את שאר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה, ברגע שהנוזל רתח מורידים מהאש.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- במקביל צורבים במחבת חמה מאוד את נתחי הדג ואת הירקות (לא לערבב או להזיז הרבה, אנחנו רוצים לקבל צריבה).
- מוסיפים את האטריות ברגע שהגזרים מתחילים מעט להתרכך (לא עד הסוף) ומיד מוסיפים את הרוטב, מערבבים מעט עד שהרוטב עוטף את כל המוקפץ שלנו.
- מורידים מהאש ומוסיפים בצל ירוק ושומשום קלוי.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: במחבת חמה מטגנים מעט שום וג’ינג’ר. מוספים את שאר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה, ברגע שהנוזל רתח מורידים מהאש.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- במקביל צורבים במחבת חמה מאוד את נתחי הדג ואת הירקות (לא לערבב או להזיז הרבה, אנחנו רוצים לקבל צריבה).
- מוסיפים את האטריות ברגע שהגזרים מתחילים מעט להתרכך (לא עד הסוף) ומיד מוסיפים את הרוטב, מערבבים מעט עד שהרוטב עוטף את כל המוקפץ שלנו.
- מורידים מהאש ומוסיפים בצל ירוק ושומשום קלוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן