רקע סימנס

מרק ברוקולי וגבינות מוקרם מושלם

אין דבר מפנק יותר ממרק ברוקולי וגבינות קל להכנה, עם מצרכים פשוטים, שמבושל בסיר אחד ומוגש עם קרוטונים. תוך חצי שעה יש לכם את המרק של החיים!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
  2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ושורש הפטרוזיליה ומבשלים עד שהבצלים מתרככים ומתחילים מעט להשחים.
  3. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד, במשך כ- 2 דקות.
  4. מוזגים באיטיות את השמנת לבישול ואת המים לתוך הסיר ומערבבים.
  5. מגרדים את התחתית של הסיר (שם נמצא כל הטעם).
  6. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  7. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את הברוקולי. מבשלים עד שהברוקולי רך, במשך 10 דקות בערך.
  8. מוסיפים את קוביות הגבינה הצהובה ו- 2 כוסות גבינת צ’דר, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהגבינות נמסות לחלוטין.
  9. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  10. מגישים את המרק בקעריות עם גבינת צ’דר מגוררת מעל, מעט פטרוזיליה קצוצה, עם קרוטונים או בגט קלוי בצד.

    מרק ברוקולי 2
    מגישים בקערה עם גבינת צ’דר מגוררת ובגט קלוי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 641.6 קק״ל 3208.1 קק״ל
פחמימות 38.1 גרם 190.6 גרם
שומן 67.9 גרם 339.4 גרם
נתרן 1041.5 מ״ג 5207.6 מ״ג
חלבון 41.3 גרם 206.6 גרם
סיבים תזונתיים 18.7 גרם 93.4 גרם
שומן רווי 48.5 גרם 242.7 גרם
כולסטרול 171.8 מ״ג 859.2 מ״ג
סידן 583.0 מ״ג 2914.8 מ״ג
ברזל 18.4 מ״ג 92.1 מ״ג
אשלגן 233.6 מ״ג 1168.1 מ״ג
אבץ 20.4 מ״ג 102.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar