מרק בשר ושעועית

מחפשים מרק מנחם ליום חורפי? מרק בשר ושעועית - מרק סמיך ומנחם ליום סגרירי, עשיר בנתחי בשר רכים ובשעועית לבנה שמכינים בשעת בישול אחת בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל, השום, הסלרי ושורש הפטרוזיליה לקוביות.
  2. בסיר הקרמי שמים שמן, בצל, סלרי, שורש פטרוזיליה, שום וקוביות בשר ומפעילים על טיגון באויר חם ל-15 דקות. מדי פעם פותחים ומערבבים. חשוב לוודא זה שהבצל התרכך.
  3. מוסיפים את כל שאר המצרכים וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ. מעבירים למצב Seal.
  4. מפעילים ל-45 דקות ופותחים. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך. אם הבשר עוד לא לגמרי רך אפשר להפעיל לעוד 10 דקות.
מטגנים את הירקות
מטגנים את הירקות

 

תכף יהיה פה מרק חם ועשיר
תכף יהיה פה מרק חם ועשיר

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 597.0 קק״ל 3582.0 קק״ל
פחמימות 19.8 גרם 118.7 גרם
שומן 18.3 גרם 109.6 גרם
נתרן 1200.2 מ״ג 7201.3 מ״ג
חלבון 54.4 גרם 326.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.9 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 6.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 72.9 מ״ג 437.4 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 16.5 מ״ג
אשלגן 795.4 מ״ג 4772.5 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody