מרק מינסטרונה עשיר

מרק מינסטרונה הוא מרק ירקות איטלקי עשיר ומזין ולמעשה מדובר בארוחה שלמה בקערה. שלל ירקות, קטניות ופסטה מתערבבים יחד למנה טעימה ומנחמת במיוחד
מרק מינסטרונה הוא מרק ירקות איטלקי עשיר ומזין ולמעשה מדובר בארוחה שלמה בקערה. שלל ירקות, קטניות ופסטה מתערבבים יחד למנה טעימה ומנחמת במיוחד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.0 קק״ל 1951.9 קק״ל
    פחמימות 57.5 גרם 230.1 גרם
    שומן 10.2 גרם 40.9 גרם
    נתרן 1033.3 מ״ג 4133.3 מ״ג
    חלבון 29.5 גרם 117.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.5 גרם 81.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 643.6 מ״ג 2574.2 מ״ג
    ברזל 10.2 מ״ג 40.7 מ״ג
    אשלגן 2951.0 מ״ג 11804.1 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.0 קק״ל 1951.9 קק״ל
    פחמימות 57.5 גרם 230.1 גרם
    שומן 10.2 גרם 40.9 גרם
    נתרן 1033.3 מ״ג 4133.3 מ״ג
    חלבון 29.5 גרם 117.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.5 גרם 81.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 643.6 מ״ג 2574.2 מ״ג
    ברזל 10.2 מ״ג 40.7 מ״ג
    אשלגן 2951.0 מ״ג 11804.1 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את הפטריות בכוס מים רותחים.
  2. קוצצים גס בצל ושום.
  3. חותכים גזר וסלרי לקוביות של 1/2 ס”מ.
  4. חותכים תפוח אדמה ועגבניות לקוביות של 1 ס”מ. היעזרו בקוצץ ירקות, זה יעשה לכם חיים קלים.
  5. מחממים סיר על להבה בינונית, מוסיפים שמן, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהירקות רכים.
  6. מוציאים את הפטריות המיובשות מהמים, קוצצים גס ומעבירים לסיר יחד עם מי השרייה.
  7. קוצצים גס פטרוזיליה ובזיליקום.
  8. מוסיפים תפוחי אדמה, עגבניות, שעועית, רסק עגבניות, פטרוזיליה, בזיליקום ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כחצי שעה עד שהירקות רכים.
  9. מוסיפים פסטה, מלח ופלפל ומבשלים כ-5 דקות עד לדרגת אל-דנטה. אם לא מגישים את המרק מיד, מבשלים את הפסטה בנפרד ומוסיפים למרק בהגשה. טועמים ומתקנים תיבול.
  10. יוצקים לקערות מרק מקסימות כאלה, מגלפים בעזרת קולפן גבינת פרמזן ומפזרים מעל, מזלפים שמן זית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק מינסטרונה עשיר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות