מרק עגבניות מהיר וקל הכנה

בחוץ הגשם מטפטף על החלון ואתם משתוקקים למרק חם ומשביע? איילת הירשמן מכינה מרק עגבניות מהיר וקל הכנה שיחמם לכם את הבטן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל והשום וקוצצים גס. קוצצים גס את הסלרי.
  2. מחממים את השמן בסיר וממיסים בו את החמאה.
  3. מוסיפים את הסלרי והבצל ומטגנים כמה דקות על להבה בינונית עד שהבצל שקוף והסלרי רך.
  4. מוסיפים סוכר ומערבבים.
  5. מוסיפים את השום ומטגנים קלות, יוצקים פנימה את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות על להבה בינונית עד שהיין מתאדה.
  6. מוסיפים את ציר הירקות, העגבניות, מלח, פלפל שחור ופפריקה ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים ברתיחה עדינה 25 דקות.
  7. מסירים מהאש ומרסקים את המרק עם בלנדר מוט (או מעבירים את מוצקי המרק למעבד המזון או לבלנדר וטוחנים, ואז מחזירים לסיר).
  8. מחממים קלות ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 317.4 קק״ל 2539.4 קק״ל
פחמימות 44.1 גרם 352.9 גרם
שומן 6.0 גרם 48.2 גרם
נתרן 1137.8 מ״ג 9102.5 מ״ג
חלבון 19.1 גרם 152.7 גרם
סיבים תזונתיים 15.1 גרם 121.0 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 13.5 גרם
כולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״ג
סידן 328.5 מ״ג 2628.1 מ״ג
ברזל 6.3 מ״ג 50.7 מ״ג
אשלגן 2439.1 מ״ג 19513.1 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 13.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar