מרק עדשים כתומות ובטטה

מרק עדשים כתומות ובטטה בהכנה הכי מהירה ופשוטה שיש וללא כיריים! מרק עשיר ומנחם לארוחת צהריים או ערב קלילה, שניתן להכין בגרסה חלבית או טבעונית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים לבלנדר את שמן הזית, הבצל והשום ומפעילים אותו על תוכנית SAUTE.
  2. מוסיפים את הבטטה, העדשים הכתומות והמים ומפעילים על תוכנית SMOOTH SOUP..
  3. ב-5 הדקות האחרונות מוסיפים למרק חצי כוס חלב צמחי או שמנת (ניתן להוסיף עוד רבע כוס נוזל כדי להגיע לרמת סמיכות רצויה).

    מרק עדשים כתומות (צילום: אפיק גבאי)
    מרק עדשים כתומות (צילום: אפיק גבאי)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 242.0 קק״ל 968.0 קק״ל
פחמימות 29.3 גרם 117.1 גרם
שומן 8.0 גרם 32.2 גרם
נתרן 1572.7 מ״ג 6290.6 מ״ג
חלבון 12.7 גרם 50.7 גרם
סיבים תזונתיים 13.1 גרם 52.4 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 70.1 מ״ג 280.4 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 13.6 מ״ג
אשלגן 71.7 מ״ג 286.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody