קניידלך אווריריים עם מרק עוף

המרק המסורתי של כל שולחן פסח: מרק עוף עם קניידלך אווריריים וטעימים במיוחד בזכות סוד אחד קטן שהופך אותם למושלמים ורכים
המרק המסורתי של כל שולחן פסח: מרק עוף עם קניידלך אווריריים וטעימים במיוחד בזכות סוד אחד קטן שהופך אותם למושלמים ורכים
  • אושר אידלמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.7 קק״ל 1540.3 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 149.7 גרם
    שומן 25.3 גרם 152.1 גרם
    נתרן 3011.6 מ״ג 18069.9 מ״ג
    חלבון 39.3 גרם 235.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.7 גרם 130.4 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 104.0 גרם
    כולסטרול 158.1 מ״ג 948.5 מ״ג
    סידן 200.1 מ״ג 1200.3 מ״ג
    ברזל 18.1 מ״ג 108.7 מ״ג
    אשלגן 1115.6 מ״ג 6693.3 מ״ג
    אבץ 18.4 מ״ג 110.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.7 קק״ל 1540.3 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 149.7 גרם
    שומן 25.3 גרם 152.1 גרם
    נתרן 3011.6 מ״ג 18069.9 מ״ג
    חלבון 39.3 גרם 235.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.7 גרם 130.4 גרם
    שומן רווי 17.3 גרם 104.0 גרם
    כולסטרול 158.1 מ״ג 948.5 מ״ג
    סידן 200.1 מ״ג 1200.3 מ״ג
    ברזל 18.1 מ״ג 108.7 מ״ג
    אשלגן 1115.6 מ״ג 6693.3 מ״ג
    אבץ 18.4 מ״ג 110.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

קניידלך

מי הבישול של הקניידלך


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מסדרים את המצרכים בתוך סיר רחב: שמיר ופטרוזיליה בתחתית, מעל את הירקות, עוף ועצמות בקר.
  2. מכסים במים (כדאי שיהיו מסוננים או מינרלים) ומביאים לרתיחה.
  3. מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק ומוסיפים פלפל שחור שלם ועלי דפנה.
  4. מבשלים ברתיחה עדינה (בעבוע קל) במשך 2-3 שעות (מומלץ להוסיף כוס מים רותחים לאחר שעה של בישול).
  5. מצננים את המרק ומסננים דרך בד “חיתול” לקבלת מרק צח.
  6. מכינים את הקניידלך: מערבבים בקערה קמח מצה, אבקת אפייה, מלח, פלפל ושמן.
  7. מוסיפים מים רותחים, מערבבים עם מזלג עד שהתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר ל-10 דקות.
  8. בינתיים מקציפים את הביצים עם מטרפה בקערה נפרדת יחד עם הסודה.
  9. מביאים לרתיחה מים, מלח ואבקת מרק (לא חובה לשים אבקת מרק).
  10. מערבבים את תערובת קמח המצה שהתקררה במקרר עם בלילת הביצים והסודה.
  11. בידיים רטובות מכדררים קניידלעך לגודל קצת יותר קטן מכדור פינג-פונג וכניסים לסיר
  12. מבשלים 5-8 דקות ברתיחה עדינה ומעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת
  13. מגישים את המרק יחד עם הקניידלך בקערות יפות. אפשר להכין מראש ולשמור בנפרד במקרר.

הפקה מסחרית לחברת שקל בית מותגים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קניידלך אווריריים עם מרק עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות