איך אומרים חורף בויאטנם? מרק פו

מרק פו ויאטנמי הוא הגרסה הויאטנמית למרק העוף היהודי: ציר עז טעמים, שפע ירקות ועשבי תיבול, אטריות דקות ורצועות בשר עסיסיות. והכי כיף? מכינים ממש בקלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

מרק פו

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לרבעים ואת הג’ינג’ר לפרוסות גסות. בסיר גדול שמים את כל מרכיבי הציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
  2. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהציר את כל החתיכות והתבלינים לקבלת ציר נקי.
  3. בסיר נפרד מביאים לרתיחה מים ומבשלים בהם את אטריות האורז על פי ההוראות. שומרים חופן מהאטריות בצד ולא מבשלים אותן.
  4. בסיר נוסף מחממים שמן לטיגון עמוק וכשהוא חם מניחים בו בזהירות את חופן האטריות שהשארנו בצד. הן יתנפחו ויצופו בשניות. מוציאים אותן מיד מהשמן ומניחים בצד.
  5. פורסים את פילה הבקר לפרוסות דקות ככל האפשר. קוצצים את הצ’ילי ואת השאלוט.
  6. מרכיבים את המנה: בקעריות אישיות מניחים לפי הסדר: חופן איטריות מבושלות, מעליהן 4-5 פרוסות בשר, מעליהן שאלוט, צ’ילי, נענע, כוסברה ובזיליקום.
  7. מוזגים לכל קערה מהציר עד לכיסוי.
  8. מגישים כל קערה עם כמה אטריות מטוגנות ורבע ליים.

עשינו לכם חשק למרק? קבלו עוד מתכונים למרק

מתכון מרק תירס סיני של ישראל אהרוני

מתכון מושלם מרק עוף של נטע לויה

מתכון מרק קובה דלעת של ישראל אהרוני

מתכון מרק עדשים משביע של שי-לי ליפא

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 353.0 קק״ל 1411.9 קק״ל
פחמימות 60.8 גרם 243.1 גרם
שומן 8.1 גרם 32.3 גרם
נתרן 1965.7 מ״ג 7862.6 מ״ג
חלבון 18.8 גרם 75.1 גרם
סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.8 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 11.8 גרם
כולסטרול 33.8 מ״ג 135.0 מ״ג
סידן 89.4 מ״ג 357.8 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
אשלגן 698.4 מ״ג 2793.5 מ״ג
אבץ 6.4 מ״ג 25.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody