איך אומרים חורף בויאטנם? מרק פו

מרק פו ויאטנמי הוא הגרסה הויאטנמית למרק העוף היהודי: ציר עז טעמים, שפע ירקות ועשבי תיבול, אטריות דקות ורצועות בשר עסיסיות. והכי כיף? מכינים ממש בקלות
מרק פו ויאטנמי הוא הגרסה הויאטנמית למרק העוף היהודי: ציר עז טעמים, שפע ירקות ועשבי תיבול, אטריות דקות ורצועות בשר עסיסיות. והכי כיף? מכינים ממש בקלות
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2549
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2548.8 קק״ל 10195.3 קק״ל
    פחמימות 57.2 גרם 228.9 גרם
    סוכר 11.1 גרם 44.3 גרם
    שומן 258.1 גרם 1032.4 גרם
    נתרן 1965.7 מ״ג 7862.9 מ״ג
    חלבון 18.8 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 81.9 גרם
    כולסטרול 33.8 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 76.2 מ״ג 304.6 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 753.8 מ״ג 3015.3 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2549
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2548.8 קק״ל 10195.3 קק״ל
    פחמימות 57.2 גרם 228.9 גרם
    סוכר 11.1 גרם 44.3 גרם
    שומן 258.1 גרם 1032.4 גרם
    נתרן 1965.7 מ״ג 7862.9 מ״ג
    חלבון 18.8 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 81.9 גרם
    כולסטרול 33.8 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 76.2 מ״ג 304.6 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 753.8 מ״ג 3015.3 מ״ג
    אבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
תמרה אהרוני
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק פו

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לרבעים ואת הג’ינג’ר לפרוסות גסות. בסיר גדול שמים את כל מרכיבי הציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
  2. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהציר את כל החתיכות והתבלינים לקבלת ציר נקי.
  3. בסיר נפרד מביאים לרתיחה מים ומבשלים בהם את אטריות האורז על פי ההוראות. שומרים חופן מהאטריות בצד ולא מבשלים אותן.
  4. בסיר נוסף מחממים שמן לטיגון עמוק וכשהוא חם מניחים בו בזהירות את חופן האטריות שהשארנו בצד. הן יתנפחו ויצופו בשניות. מוציאים אותן מיד מהשמן ומניחים בצד.
  5. פורסים את פילה הבקר לפרוסות דקות ככל האפשר. קוצצים את הצ’ילי ואת השאלוט.
  6. מרכיבים את המנה: בקעריות אישיות מניחים לפי הסדר: חופן איטריות מבושלות, מעליהן 4-5 פרוסות בשר, מעליהן שאלוט, צ’ילי, נענע, כוסברה ובזיליקום.
  7. מוזגים לכל קערה מהציר עד לכיסוי.
  8. מגישים כל קערה עם כמה אטריות מטוגנות ורבע ליים.

עשינו לכם חשק למרק? קבלו עוד מתכונים למרק

מתכון מרק תירס סיני של ישראל אהרוני

מתכון מושלם מרק עוף של נטע לויה

מתכון מרק קובה דלעת של ישראל אהרוני

מתכון מרק עדשים משביע של שי-לי ליפא

הערות

  • להכנת הציר יש להשתמש ב-6 כפות גדושות של ציר עוף או בקר מעורבבים בשני ליטרים של מים חמים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך אומרים חורף בויאטנם? מרק פו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    ללי

    אם הכנתי ציר ואחרי לילה במקרר הוא נראה יותר כמו רגל קרושה? זה היה עם עצמות מח, עצמות עגל ועצמות רגל

      Avatar
      מערכת Foody

      הגיוני ביותר, אין עם זה בעיה.

      Avatar
      מערכת Foody

      ציר הבקר מספיק ממולח, כמו גם רוטב הדגים. אפשר לטעום בסיום ההכנה ולהוסיף לפי הטעם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות