מרק תירס סיני של ישראל אהרוני

אהרוני מכין מרק תירס סיני ממש כמו במסעדות, עם תוספת של חזה עוף ונטיפי ביצים. מתכון נוסטלגי עם טעם של ילדות
אהרוני מכין מרק תירס סיני ממש כמו במסעדות, עם תוספת של חזה עוף ונטיפי ביצים. מתכון נוסטלגי עם טעם של ילדות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.1 קק״ל 2212.4 קק״ל
    פחמימות 54.3 גרם 217.4 גרם
    סוכר 2.6 גרם 10.2 גרם
    שומן 19.9 גרם 79.5 גרם
    נתרן 1254.0 מ״ג 5016.2 מ״ג
    חלבון 40.5 גרם 162.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 192.6 מ״ג 770.4 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 224.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 1019.4 מ״ג 4077.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    553
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.1 קק״ל 2212.4 קק״ל
    פחמימות 54.3 גרם 217.4 גרם
    סוכר 2.6 גרם 10.2 גרם
    שומן 19.9 גרם 79.5 גרם
    נתרן 1254.0 מ״ג 5016.2 מ״ג
    חלבון 40.5 גרם 162.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 192.6 מ״ג 770.4 מ״ג
    סידן 56.2 מ״ג 224.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 1019.4 מ״ג 4077.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים את פלפל הצ’ילי. קולפים את הג’ינג’ר ומגררים על מיקרופליין.
  2. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים קלות את הפלפל צ’ילי והג’ינג’ר.
  3. מוסיפים את הציר לסיר ומערבבים.
  4. מוסיפים את גרגירי התירס.
  5. מוסיפים את הסויה והסוכר, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כ-10 דקות.
  6. חותכים את העוף לרצועות דקות, מוסיפים לסיר ומבשלים דקה.
  7. בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור עם 3 כפות מים. מוסיפים את הקורנפלור לאט לסיר תוך כדי בחישה עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה.
  8. טורפים את הביצים בקערית קטנה ומוסיפים לסיר בזרם דק תוך טריפה במזלג. מכבים את האש.
  9. קוצצים את הבצל הירוק ומפזרים מעל, מוסיפים כמה טיפות של שמן שומשום ומגישים בקערות שיגרמו לכם להרגיש במזרח הרחוק.

 

הערות

  • אפשר להחליף את התירס הקפוא ב-2 קופסאות גרגירי תירס שימורים
  • אפשר לרסק חלק מהמרק בעזרת בלנדר מוט לקבלת מרקם סמיך יותר
  • רוצים לקצר את הדרך? אפשר לערבב 3 כפות גדושות ציר עוף קנור עם ליטר מים רותחים
  • אם מכינים את המרק לילדים, אפשר לוותר על פלפל הצ'ילי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק תירס סיני של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות