מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות

מה עושים כשרוצים מנה מפנקת? מכינים פסטה רוזה ב-10 דקות! זה יכול להיות עם רביולי, ספגטי או פסטה פנה, העיקר שיהיה רוטב ורוד ומוקרם מעגבניות ושמנת
מה עושים כשרוצים מנה מפנקת? מכינים פסטה רוזה ב-10 דקות! זה יכול להיות עם רביולי, ספגטי או פסטה פנה, העיקר שיהיה רוטב ורוד ומוקרם מעגבניות ושמנת
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
946 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    889
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 888.8 קק״ל 3555.3 קק״ל
    פחמימות 119.4 גרם 477.5 גרם
    שומן 33.5 גרם 134.1 גרם
    נתרן 779.3 מ״ג 3117.1 מ״ג
    חלבון 29.1 גרם 116.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 81.9 גרם
    כולסטרול 34.1 מ״ג 136.3 מ״ג
    סידן 262.6 מ״ג 1050.4 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 657.7 מ״ג 2630.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    889
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 888.8 קק״ל 3555.3 קק״ל
    פחמימות 119.4 גרם 477.5 גרם
    שומן 33.5 גרם 134.1 גרם
    נתרן 779.3 מ״ג 3117.1 מ״ג
    חלבון 29.1 גרם 116.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 81.9 גרם
    כולסטרול 34.1 מ״ג 136.3 מ״ג
    סידן 262.6 מ״ג 1050.4 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 657.7 מ״ג 2630.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

אם הייתם נותנים לנו לבחור רוטב לפסטה אולטימטיבי, ללא ספק היינו בוחרים פסטה ברוטב רוזה. היא גם קלה להכנה, גם מנחמת ומשביעה, ומעל לכל – יש לה טעם אלוהי שגם ילדים וגם מבוגרים פשוט מתמכרים אליו. רוצים לדעת איך להכין פסטה רוזה? בשביל זה אנחנו כאן!

פסטה רוזה היא אחת הפסטות הקלות והמהירות להכנה, אבל בשביל לקבל רוטב לפסטה עשיר ומפנק כמו במסעדות אתם צריכים מתכון לפסטה רוזה שהוא מדויק, ברור ומצליח תמיד. עם המתכון הבא, מובטחת לכם הנאה כל כך גדולה, שלא תרצו להפסיק לאכול! המלצה שלנו – תכינו מראש כמות כפולה, תמזגו לעצמכם כוס יין וכמו שאומרים באיטלקית – Buon Appetito!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
נעמה פלד
X

946 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • מבושלת. ניתן להשתמש בכל צורת פסטה שאוהבים. שומרים רבע כוס ממי הפסטה לרוטב

לרוטב רוזה:

להגשה


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם חמאה, מוסיפים את השום, הבצל הסגול ואת הבזיליקום ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה כדי שהשום לא ישרף.
  2. מוסיפים למחבת את השמנת ומבשלים תוך כדי בחישה על אש בינונית עד שהשמנת מבעבעת.
  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את רסק העגבניות ואת התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את גבינת הפרמזן ומערבבים עוד כדקה עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים רבע כוס ממי הפסטה וממשיכים להסמיך.
  5. מכניסים את הפסטה המבושלת לרוטב ומערבבים. מכבים את האש ומגישים עם גבינת פרמזן ובזיליקום קצוץ (או את עלי הבזיליקום בשלמותם) מעל.

רוצים לרכוש מתנה מיוחדת לעובדים לחג? מארז “שוגר מאמא” - רב המכר החדש של קרין גורן עם המתכונים האהובים מהאוסף הפרטי שלה! לפרטים נוספים לחצו כאן!

פסטה רוזה ורודה1
פסטה רוזה ורודה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נעמה רן
עוד מתכונים של פסטה שאתם חייבים להכין:
מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רועי ברוק

    יצא טעים ומפנק

    Avatar
    matan yiftach

    מתכון נדיר , טעים בטירוף . פעם שלישית שאני מכין את אותו מתכון

    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi
הצג עוד

תגובות (80)

Avatar

    Avatar
    חסוי

    אפשר להכין בלי עגבניות מרוסקות?

      Avatar
      מערכת Foody

      הכוונה בלי עגבניות בכלל?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות