מתכון למוקפץ של רצועות סינטה וירקות

מתכון למוקפץ קליל שכל אחד יכול להכין, בלי לעבוד קשה, צורבים את הירקות והבשר, מוסיפים את הרוטב ומגישים לצד אורז. בתיאבון!
מתכון למוקפץ קליל שכל אחד יכול להכין, בלי לעבוד קשה, צורבים את הירקות והבשר, מוסיפים את הרוטב ומגישים לצד אורז. בתיאבון!
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    405
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 404.5 קק״ל 1617.8 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.3 גרם
    שומן 13.9 גרם 55.6 גרם
    נתרן 158.6 מ״ג 634.2 מ״ג
    חלבון 43.0 גרם 171.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 224.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 767.2 מ״ג 3068.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    405
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 404.5 קק״ל 1617.8 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.3 גרם
    שומן 13.9 גרם 55.6 גרם
    נתרן 158.6 מ״ג 634.2 מ״ג
    חלבון 43.0 גרם 171.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 56.1 מ״ג 224.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 767.2 מ״ג 3068.9 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוקפץ

בישול

רוטב


אופן הכנה

  1. מתבלים את רצועות הבשר ברוטב סויה, פלפל שחור ושום כתוש.
  2. מחממים מחבת על כיריים לחום גבוה מאוד. מוסיפים כף שמן זית ואת רצועות הבשר המתובלות, מטגנים עד להשחמה ומוציאים לצלחת.
  3. שמים במחבת 2 כפות שמן ומטגנים לצריבה את הגזרים והפלפלים בצבעים ומטגנים במשך כ-5 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את הפטריות, הברוקולי, הג’ינג’ר והבשר שצרבנו קודם. מבשלים את הכל יחד. מוסיפים את מרכיבי הרוטב (סויה, מירין) ומערבבים שוב.
  5. להגשה מומלץ להוסיף כוסברה, צ’ילי אדום ואורז. בתיאבון!
מתכון למוקפץ של רצועות סינטה וירקות1. צילום: ירדן
מתכון למוקפץ של רצועות סינטה וירקות. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות