-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 404.5 קק״ל 1617.8 קק״לפחמימות 15.8 גרם 63.3 גרםשומן 13.9 גרם 55.6 גרםנתרן 158.6 מ״ג 634.2 מ״גחלבון 43.0 גרם 171.9 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 56.1 מ״ג 224.2 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 767.2 מ״ג 3068.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות405
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 404.5 קק״ל 1617.8 קק״לפחמימות 15.8 גרם 63.3 גרםשומן 13.9 גרם 55.6 גרםנתרן 158.6 מ״ג 634.2 מ״גחלבון 43.0 גרם 171.9 גרםסיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.2 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרםכולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסידן 56.1 מ״ג 224.2 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 767.2 מ״ג 3068.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 405 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוקפץ
-
500 גרם סינטהחתוכה לרצועות
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 שיני שוםכתושות
-
2 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים לרצועות
-
3 פלפלים אדומים בינונייםפלפל בצבעים שונים - אדום, צהוב, כתום
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןפרוסות
-
1 ראש ברוקולימפורק לפרחים
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
בישול
-
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מתבלים את רצועות הבשר ברוטב סויה, פלפל שחור ושום כתוש.
- מחממים מחבת על כיריים לחום גבוה מאוד. מוסיפים כף שמן זית ואת רצועות הבשר המתובלות, מטגנים עד להשחמה ומוציאים לצלחת.
- שמים במחבת 2 כפות שמן ומטגנים לצריבה את הגזרים והפלפלים בצבעים ומטגנים במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים למחבת את הפטריות, הברוקולי, הג’ינג’ר והבשר שצרבנו קודם. מבשלים את הכל יחד. מוסיפים את מרכיבי הרוטב (סויה, מירין) ומערבבים שוב.
- להגשה מומלץ להוסיף כוסברה, צ’ילי אדום ואורז. בתיאבון!
אופן הכנה
- מתבלים את רצועות הבשר ברוטב סויה, פלפל שחור ושום כתוש.
- מחממים מחבת על כיריים לחום גבוה מאוד. מוסיפים כף שמן זית ואת רצועות הבשר המתובלות, מטגנים עד להשחמה ומוציאים לצלחת.
- שמים במחבת 2 כפות שמן ומטגנים לצריבה את הגזרים והפלפלים בצבעים ומטגנים במשך כ-5 דקות.
- מוסיפים למחבת את הפטריות, הברוקולי, הג’ינג’ר והבשר שצרבנו קודם. מבשלים את הכל יחד. מוסיפים את מרכיבי הרוטב (סויה, מירין) ומערבבים שוב.
- להגשה מומלץ להוסיף כוסברה, צ’ילי אדום ואורז. בתיאבון!
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן