ניחוחות תאילנד בבית: איך רוטב הויסטיר ישדרג לכם את המנה?

כך תכינו בקלות מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות, בלא יותר מ-10 דקות עבודה, בשילוב רוטב הויסטיר שכדאי לכם להכיר
כך תכינו בקלות מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות, בלא יותר מ-10 דקות עבודה, בשילוב רוטב הויסטיר שכדאי לכם להכיר
  • שחר וואנג
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1324
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1323.5 קק״ל 1323.5 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 77.0 גרם
    שומן 75.0 גרם 75.0 גרם
    נתרן 1135.5 מ״ג 1135.5 מ״ג
    חלבון 101.1 גרם 101.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 7.9 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 24.5 מ״ג
    סידן 120.8 מ״ג 120.8 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 864.4 מ״ג 864.4 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1324
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1323.5 קק״ל 1323.5 קק״ל
    פחמימות 77.0 גרם 77.0 גרם
    שומן 75.0 גרם 75.0 גרם
    נתרן 1135.5 מ״ג 1135.5 מ״ג
    חלבון 101.1 גרם 101.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 7.9 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 24.5 מ״ג
    סידן 120.8 מ״ג 120.8 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    אשלגן 864.4 מ״ג 864.4 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

אם אתם אוהבים אוכל תאילנדי, סביר להניח ששמעתם על ההוי סטיר: רוטב המופק מפטריות שיטאקי ובעל טעם עשיר. הרוטב הזה מאופיין בטעם אומאמי חזק שמגיע מפטריות השיטאקי, מה שהופך את הרוטב לפתרון מושלם להוספת טעם אומאמי לכל מנה על מנת להקפיץ את הטעמים. להוי סטיר יש גם מליחות משלו, ולכן כדאי להוסיף על כל כמות של סויה כמות זהה של רוטב הוי סטיר, ולהוריד מלח מהמנה. כך תכינו בקלות מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבשר

לרוטב


 אופן הכנה

  1. חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים במשך כ-4 דקות, מוציאים, שוטפים ושומרים בצד.
  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה.
  3. מחממים את השמן היטב במחבת רחבה או בווק ולתוכה, מוסיפים את השום ואחריו את הג’ינג’ר.
  4. מקפיצים ומוסיפים את הבשר, מקפיצים עוד דקה, מוסיפים את השעועית הירוקה והבצל הירוק ומקפיצים במשך דקה נוספת.
  5. יוצקים את הרוטב מעל, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך דקה אחת.
  6. מפזרים כוסברה ובוטנים, ומגישים על אורז לבן.
תאילנד בבית: מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
תאילנד בבית: מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
tip

איך יודעים כמה מלח להוריד מהמנה כשמכניסים לתוכה את ההוי סטיר, הכולל מליחות משלו?

מוסיפים את הרטבים לפני המלח. הם מעניקים עושר, ארומה וטעם. טועמים, ורק לאחר מכן מוסיפים מלח בהדרגה עד שמגיעים לתוצאה הרצויה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניחוחות תאילנד בבית: איך רוטב הויסטיר ישדרג לכם את המנה?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות