סביח אורגינל שמכינים בקלי קלות בבית

השף שגב משה מלמד להכין סביח אורגינל מושקע - סביח קלאסי על טהרת חצילים, ביצה קשה, טחינה, עמבה וירקות עם תוספת תפוח אדמה מבושל ומטוגן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

סביח

פסטו ירוקים

אופן ההכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים. מסננים ומרסקים. מקלפים את החציל וחותכים לפרוסות. מקלפים את הביצה הקשה. חותכים את העגבנייה לקוביות וקוצצים את הבצל.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את תפוחי האדמה המרוסקים עם המלח עד שהם מזהיבים.
  3. מחממים שמן חצי עמוק במחבת נפרדת ומטגנים עד להשחמה יפה את החציל.
  4. מכינים את הפסטו: שמים בבלנדר את כל הרכיבים וטוחנים למרקם חלק ככל האפשר.
  5. מרכיבים את הסביח: מורחים בתוך הלחם את הטחינה, הפסטו והאריסה. מרסקים את הביצה בתוך הלחם ומוסיפים את החציל ותפוחי האדמה. מפזרים את הבצל והעגבנייה ומסיימים עם העמבה והטחינה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 937.1 קק״ל 1874.2 קק״ל
פחמימות 58.7 גרם 117.3 גרם
שומן 71.6 גרם 143.1 גרם
נתרן 1414.0 מ״ג 2828.0 מ״ג
חלבון 16.9 גרם 33.9 גרם
סיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.6 גרם
שומן רווי 9.1 גרם 18.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 101.0 מ״ג 202.0 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 861.3 מ״ג 1722.5 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody