סביצ’ה דג ים עם ויניגרט לימוני

ישראל אהרוני מכין מנה קיצית וכיפית שממש קל להכין - סביצ'ה דג ים עם ויניגרט לימוני. גרגירי הרימון מוסיפים מתיקות והופכים את המנה חגיגית גם לראש השנה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הדגים לפרוסות ואחר כך לקוביות קטנות של כחצי ס”מ ושמים בקערה.
  2. חותכים את עגבניות השרי לאורכן ל-4 ומוסיפים לקערת הדג.
  3. קוצצים דק את שורש הג’ינג’ר, פלפל הצ’ילי, הבצל ירוק והכוסברה ומוסיפים לקערת הדג.
  4. מפרידים את גרגירי הרימון מהקליפה ומוסיפים לקערת הדג.
  5. פורסים דק את הצנוניות בעזרת מנדולינה (או בעזרת סכין חדה).
  6. בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים לקערת הדג. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. בצלחת הגשה יפה מסדרים את פרוסות הצנונית בעיגול. במרכז שמים את הסביצ’ה ומעטרים בגרגירי רימון ובצל ירוק.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 100.5 קק״ל 402.0 קק״ל
פחמימות 8.4 גרם 33.7 גרם
שומן 8.6 גרם 34.3 גרם
נתרן 402.5 מ״ג 1610.0 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 4.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.2 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 30.5 מ״ג 122.0 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 228.1 מ״ג 912.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody