סגולה לחיים טעימים – פסטה סלק של עומר ותמרה

תמרה אהרוני ועומר מילר מכניסים קצת צבע לשולחן עם מתכון לפסטה סלק מדהימה עם עשבי תיבול וגבינת פטה, מתכון ללא גלוטן קל להכנה, טעים ויפה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

פסטה סלק

רוטב

אופן הכנה

  1. מבשלים את שערות הסלק למשך 3 דק’ במים רותחים.
  2. מחממים מחבת וממיסים חמאה, מוסיפים שן שום פרוסה דק ( ניתן גם להוסיף אותה שלמה), מוסיפים את הסלק ולאחר מכן את העשבים (עירית, פטרוזיליה) מערבים ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מגישים עם גבינת פטה מפוררת, מזלפים שמן זית מעל המנה.

    פסטה סלק. צילום: שניר גואטה
    פסטה סלק. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 108.3 קק״ל 433.2 קק״ל
פחמימות 0.8 גרם 3.1 גרם
שומן 10.8 גרם 43.2 גרם
נתרן 175.2 מ״ג 700.6 מ״ג
חלבון 2.5 גרם 10.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
שומן רווי 6.8 גרם 27.0 גרם
כולסטרול 28.8 מ״ג 115.0 מ״ג
סידן 44.0 מ״ג 176.2 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
אשלגן 37.9 מ״ג 151.6 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד