סהרוני גבינה מלוחים שילדים מאוד אוהבים

גלי ברמן מכינה את הנשנוש האולטימטיבי לשעות אחר הצהריים, שאפשר גם לקחת בשקית לגן השעשועים - סהרוני גבינה פריכים וזהובים. זהירות, זה ממכר!
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בצק

ציפוי

אופן הכנה

  1. במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הבצק ליצירת בצק אחיד.
  2. עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר 20 דקות.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים נחשי בצק באורך 7 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומעקלים לצורת סהרון. לחלופין, אפשר לעצב בצורת כדורים קטנים.
  4. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  5. מניחים את הסהרונים בתבנית, מורחים בביצה טרופה בעזרת מברשת ומפזרים שומשום שחור ושומשום לבן.
  6. אופים בתנור החם 10-12 דקות, עד שהסהרונים זהובים ופריכים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 169.5 קק״ל 3389.4 קק״ל
פחמימות 14.6 גרם 292.8 גרם
שומן 8.4 גרם 167.7 גרם
נתרן 390.2 מ״ג 7804.3 מ״ג
חלבון 7.8 גרם 155.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.1 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 40.0 גרם
כולסטרול 20.3 מ״ג 406.3 מ״ג
סידן 37.1 מ״ג 741.3 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
אשלגן 41.8 מ״ג 836.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 5.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody