-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 73.5 קק״ל 735.5 קק״לפחמימות 9.0 גרם 89.8 גרםשומן 2.2 גרם 22.0 גרםנתרן 61.6 מ״ג 615.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרםשומן רווי 1.5 גרם 14.6 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסידן 4.2 מ״ג 41.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 36.4 מ״ג 364.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות74
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 73.5 קק״ל 735.5 קק״לפחמימות 9.0 גרם 89.8 גרםשומן 2.2 גרם 22.0 גרםנתרן 61.6 מ״ג 615.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרםשומן רווי 1.5 גרם 14.6 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסידן 4.2 מ״ג 41.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 36.4 מ״ג 364.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 74 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
טיגון
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
-
50 גרם שוקולד מרירמומס, לא חובה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תכולת גביע המילקי.
- מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק (אם אתם מרגישים שחסרים לכם נוזלים אתם יכולים להוסיף 2 כפות מים).
- מחממים את השמן בסיר עמוק.
- יוצרים בעזרת שתי כפות כדורים מהבלילה ומורידים אותם ישר לשמן החם.
- מטגנים כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים את הסופגניות לנייר סופג ומפזרים מעל אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תכולת גביע המילקי.
- מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק (אם אתם מרגישים שחסרים לכם נוזלים אתם יכולים להוסיף 2 כפות מים).
- מחממים את השמן בסיר עמוק.
- יוצרים בעזרת שתי כפות כדורים מהבלילה ומורידים אותם ישר לשמן החם.
- מטגנים כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים את הסופגניות לנייר סופג ומפזרים מעל אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אפשר לאפות ?
התוצאה תהיה משמעותית פחות טובה, כך שעדיף שלא
לערבב הכל עם הקצפת?
כן! לערבב את גביע המילקי (שכבת השוקולד ושכבת הקצפת) עם הקמח התופח
מה עושים שגרים בארצות הברית ואין מילקי ??? ?
שאלה קשה! 🙂 מחפשים מעדן שוקולד אחר עם קצפת