רקע סימנס

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים

תבשיל סופריטו עוף מנחם עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים פשוטים. ארוחה חמה ומשביעה עם טעמים עשירים שמתאימה לכל המשפחה - והכול בסיר אחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר רחב על הכיריים לטיגון עמוק, מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג וממליחים.
  2. חותכים את הבצלים לרבעים ומטגנים בסיר עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
  3. שופכים את מרבית השמן מהסיר. חותכים מעט את שיני השום ומזהיבים את חלקי העוף ואת השום. לקראת סוף הטיגון מוסיפים פפריקה, קינמון, כורכום ופלפל שחור.

    חלקי העוף בתבנית
    מזהיבים את חלקי העוף

  4. מחזירים לסיר את תפוחי האדמה ואת הבצלים ומסדרים אותם יפה סביב העוף ומתחתיו.

    עוף תפוחי אדמה ובצל בסיר
    העוף, תפוחי האדמה והבצל בסיר

  5. מוסיפים לסיר מים רותחים. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים בפונקציית שמירת חום.

    סופריטו בצלחת
    סופריטו בחמישה צעדים. צילומים: שי אפגין

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 359.6 קק״ל 1438.5 קק״ל
פחמימות 13.9 גרם 55.5 גרם
שומן 8.7 גרם 34.7 גרם
נתרן 1002.5 מ״ג 4010.2 מ״ג
חלבון 53.9 גרם 215.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
סידן 64.8 מ״ג 259.0 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״ג
אשלגן 834.7 מ״ג 3338.7 מ״ג
אבץ 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    עדן ז׳ורנו

    הסופריטו יצא טעים מאוד תודה רבה על המתכון

    Avatar
    גלית נחמן

    ממש אהבתי ובע”ה חייבת לנסות

הצג עוד