רקע סימנס

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים

תבשיל סופריטו עוף מנחם עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים פשוטים. ארוחה חמה ומשביעה עם טעמים עשירים שמתאימה לכל המשפחה - והכול בסיר אחד
תבשיל סופריטו עוף מנחם עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים פשוטים. ארוחה חמה ומשביעה עם טעמים עשירים שמתאימה לכל המשפחה - והכול בסיר אחד
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    691
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 691.1 קק״ל 2764.5 קק״ל
    פחמימות 84.1 גרם 336.3 גרם
    שומן 8.7 גרם 34.7 גרם
    נתרן 1002.5 מ״ג 4010.2 מ״ג
    חלבון 61.7 גרם 246.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 58.4 מ״ג 233.7 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 820.6 מ״ג 3282.6 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    691
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 691.1 קק״ל 2764.5 קק״ל
    פחמימות 84.1 גרם 336.3 גרם
    שומן 8.7 גרם 34.7 גרם
    נתרן 1002.5 מ״ג 4010.2 מ״ג
    חלבון 61.7 גרם 246.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 58.4 מ״ג 233.7 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 820.6 מ״ג 3282.6 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 22.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר רחב על הכיריים לטיגון עמוק, מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג וממליחים.
  2. חותכים את הבצלים לרבעים ומטגנים בסיר עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
  3. שופכים את מרבית השמן מהסיר. חותכים מעט את שיני השום ומזהיבים את חלקי העוף ואת השום. לקראת סוף הטיגון מוסיפים פפריקה, קינמון, כורכום ופלפל שחור.

    חלקי העוף בתבנית
    מזהיבים את חלקי העוף

  4. מחזירים לסיר את תפוחי האדמה ואת הבצלים ומסדרים אותם יפה סביב העוף ומתחתיו.

    עוף תפוחי אדמה ובצל בסיר
    העוף, תפוחי האדמה והבצל בסיר

  5. מוסיפים לסיר מים רותחים. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים בפונקציית שמירת חום.
    סופריטו בצלחת
    סופריטו בחמישה צעדים. צילומים: שי אפגין

    סופריטו
    סופריטו בחמישה צעדים צילום: שי אפגין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופריטו עוף עם תפוחי אדמה בחמישה צעדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    ליאורה ויסלברג

    1.50 ( 6 מנות ) ליטר שמן?????!!!!!!אולי כוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      1 ליטר שמן משמש לטיגון עמוק, לאחר הטיגון שופכים את רובו מהסיר, כפי שכתוב באופן ההכנה. אפשר כמובן לטגן גם בכמות קטנה יותר של שמן, לשיקולך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות