סטייק ברוטב עגבניות בנוסח איטלקי

הארוחה הבאה שלכם היא סטייק אנטריקוט משובח ועסיסי שמוסיפים לו רוטב עגבניות איטלקי עם שום ואורגנו ריחני. עכשיו כל שנותר לכם הוא לעקוב אחרי המתכון ולהנות
הארוחה הבאה שלכם היא סטייק אנטריקוט משובח ועסיסי שמוסיפים לו רוטב עגבניות איטלקי עם שום ואורגנו ריחני. עכשיו כל שנותר לכם הוא לעקוב אחרי המתכון ולהנות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.7 קק״ל 411.5 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 19.5 גרם
    שומן 15.1 גרם 30.3 גרם
    נתרן 786.1 מ״ג 1572.3 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 4.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 39.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 409.9 מ״ג 819.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.7 קק״ל 411.5 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 19.5 גרם
    שומן 15.1 גרם 30.3 גרם
    נתרן 786.1 מ״ג 1572.3 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 4.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.8 מ״ג 39.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 409.9 מ״ג 819.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מוציאים את הסטייקים מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
  2. מכינים את הרוטב: חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ, מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, עגבניות, שום קצוץ, סוכר ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שמתקבל רוטב.
  4. מכינים את הסטייק: מורחים את הסטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מלהיטים מחבת כבדה ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד שהסטייקים שחומים.
  5. מוסיפים את הברנדי, מטים את שפת המחבת לעבר הלהבה ומציתים. כשהלהבה דועכת, מבשלים את הסטייקים כדקה מכל צד לדרגת מדיום.
  6. מגישים: מניחים כל סטייק על צלחת ויוצקים מעל את הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק ברוטב עגבניות בנוסח איטלקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות