סטייק כרוב צלוי על המנגל הכי טעים שיש

יום העצמאות לא חייב להיות חגם הבלעדי של הקרניבורים. קבלו מתכון של סטייק כרוב צלוי על המנגל! חגיגה של טעמים מטריפים, שישתלבו נהדר עם החומוס, הסלטים והפיתות
יום העצמאות לא חייב להיות חגם הבלעדי של הקרניבורים. קבלו מתכון של סטייק כרוב צלוי על המנגל! חגיגה של טעמים מטריפים, שישתלבו נהדר עם החומוס, הסלטים והפיתות
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 33 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.9 קק״ל 1647.5 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 74.9 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.3 גרם
    נתרן 67.0 מ״ג 536.1 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 27.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 56.8 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 46.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 113.5 מ״ג 908.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 482.4 מ״ג 3859.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 33 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.9 קק״ל 1647.5 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 74.9 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.3 גרם
    נתרן 67.0 מ״ג 536.1 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 27.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 56.8 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 46.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 113.5 מ״ג 908.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 482.4 מ״ג 3859.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרוב ל- 8 פלחים מוארכים.

    סטייק כרוב 7
    חותכים את הכרוב לסטייקים. צילום: נמרוד סונדרס

  2. בעזרת מברשת מורחים את הכרוב במזולה, דואגים למרוח היטב, וגם להגיע לכמה שיותר חריצים.

    סטייק כרוב 6
    מברישים במזולה. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מפזרים מלח גס בנדיבות וקצת פלפל שחור.

    סטייק כרוב 5
    מפזרים מלח ופלפל. צילום: נמרוד סונדרס

  4. עוטפים כל פלח בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.

    סטייק כרוב 4
    עוטפים בנייר אפייה. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מניחים על המנגל, אחרי 15 דקות הופכים ונותנים לכרוב עוד 10 דקות.
  6. פותחים בזהירות מהאדים את נייר האפייה והכסף. אם שכבת הכרוב העליונה שרופה אפשר להסיר אותה.
    סטייק כרוב 3
    פותחים בזהירות את הניירות. צילום: נמרוד סונדרס
    סטייק כרוב 2
    סטייק כרוב צלוי מושלם! צילום: נמרוד סונדרס

    סטייק כרוב 8
    תוספת צמחונית בקלי קלות. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק כרוב צלוי על המנגל הכי טעים שיש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות