![סטייק כרוב 1](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/02/01205125/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%930416.jpg)
סטייק כרוב צלוי על המנגל הכי טעים שיש
יום העצמאות לא חייב להיות חגם הבלעדי של הקרניבורים. קבלו מתכון של סטייק כרוב צלוי על המנגל! חגיגה של טעמים מטריפים, שישתלבו נהדר עם החומוס, הסלטים והפיתות
יום העצמאות לא חייב להיות חגם הבלעדי של הקרניבורים. קבלו מתכון של סטייק כרוב צלוי על המנגל! חגיגה של טעמים מטריפים, שישתלבו נהדר עם החומוס, הסלטים והפיתות
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.9 קק״ל 1647.5 קק״לפחמימות 9.4 גרם 74.9 גרםשומן 15.3 גרם 122.3 גרםנתרן 67.0 מ״ג 536.1 מ״גחלבון 3.4 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 56.8 גרםשומן רווי 5.8 גרם 46.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 113.5 מ״ג 908.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 482.4 מ״ג 3859.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 33 דק׳
-
קלוריות206
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 205.9 קק״ל 1647.5 קק״לפחמימות 9.4 גרם 74.9 גרםשומן 15.3 גרם 122.3 גרםנתרן 67.0 מ״ג 536.1 מ״גחלבון 3.4 גרם 27.2 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 56.8 גרםשומן רווי 5.8 גרם 46.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 113.5 מ״ג 908.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 482.4 מ״ג 3859.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.1 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 33 דק׳ | קלוריות 206 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
-
1 כרוב לבן גדול
-
150 גרם מזולה בטעם חמאה
-
או מלח הימאליה או מלח גס
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- חותכים את הכרוב ל- 8 פלחים מוארכים.
חותכים את הכרוב לסטייקים. צילום: נמרוד סונדרס - בעזרת מברשת מורחים את הכרוב במזולה, דואגים למרוח היטב, וגם להגיע לכמה שיותר חריצים.
מברישים במזולה. צילום: נמרוד סונדרס - מפזרים מלח גס בנדיבות וקצת פלפל שחור.
מפזרים מלח ופלפל. צילום: נמרוד סונדרס - עוטפים כל פלח בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
עוטפים בנייר אפייה. צילום: נמרוד סונדרס - מניחים על המנגל, אחרי 15 דקות הופכים ונותנים לכרוב עוד 10 דקות.
- פותחים בזהירות מהאדים את נייר האפייה והכסף. אם שכבת הכרוב העליונה שרופה אפשר להסיר אותה.
פותחים בזהירות את הניירות. צילום: נמרוד סונדרס סטייק כרוב צלוי מושלם! צילום: נמרוד סונדרס תוספת צמחונית בקלי קלות. צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- חותכים את הכרוב ל- 8 פלחים מוארכים.
- בעזרת מברשת מורחים את הכרוב במזולה, דואגים למרוח היטב, וגם להגיע לכמה שיותר חריצים.
- מפזרים מלח גס בנדיבות וקצת פלפל שחור.
- עוטפים כל פלח בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
- מניחים על המנגל, אחרי 15 דקות הופכים ונותנים לכרוב עוד 10 דקות.
- פותחים בזהירות מהאדים את נייר האפייה והכסף. אם שכבת הכרוב העליונה שרופה אפשר להסיר אותה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![סטייק כרוב צלוי על המנגל הכי טעים שיש](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/02/01205125/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%930416.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן