באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סטייק לברק במנגולד ורימונים ובלי תנור

מתכון של סבינה ולדמן לסטייק לברק עסיסי ונימוח שמתבשל עם עלי מנגולד, חצילים, לימונים ועגבניות בתוך מכשיר אחד ללא צורך בתנור. ארוחת צהריים או ערב קלילה וטעימה
מתכון של סבינה ולדמן לסטייק לברק עסיסי ונימוח שמתבשל עם עלי מנגולד, חצילים, לימונים ועגבניות בתוך מכשיר אחד ללא צורך בתנור. ארוחת צהריים או ערב קלילה וטעימה
  • סבינה ולדמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    814
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 814.4 קק״ל 3257.6 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.6 גרם
    שומן 38.5 גרם 154.1 גרם
    נתרן 611.4 מ״ג 2445.7 מ״ג
    חלבון 99.3 גרם 397.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 32.9 גרם
    כולסטרול 172.0 מ״ג 688.0 מ״ג
    סידן 95.9 מ״ג 383.5 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 2034.5 מ״ג 8138.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    814
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 814.4 קק״ל 3257.6 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.6 גרם
    שומן 38.5 גרם 154.1 גרם
    נתרן 611.4 מ״ג 2445.7 מ״ג
    חלבון 99.3 גרם 397.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 32.9 גרם
    כולסטרול 172.0 מ״ג 688.0 מ״ג
    סידן 95.9 מ״ג 383.5 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 2034.5 מ״ג 8138.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
סבינה ולדמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סטייק לברק

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL מכוונים את הטמפרטורה לבינונית MEDIUM, ואת הזמן ל-6 דקות. לוחצים על STOP/START על מנת להתחיל את החימום.
  2. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את העגבניות, פרוסות הלימון והחצילים על פלטת הגריל, מתבלים בשמן זית ומלח וצולים 3 דקות.
  3. פותחים בזהירות (האדים חמים) את המכסה, מרטיבים קצת את הירקות בנוזלי הצלייה, הופכים את הירקות סוגרים את המכסה וממשיכים בצלייה. בסיום מעבירים את הירקות לצלחת ומניחים בצד.
  4. מכניסים את סל הטיגון לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית FRY AIR ומכוונים את הטמפרטורה ל- 170 מעלות. מכוונים את הזמן ל- 25 דקות לוחצים על STOP/START  על מנת להתחיל את החימום.
  5. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, פותחים את המכסה ומכניסים את הבצל, השום והמנגולד אל סל הטיגון. סוגרים את המכסה ומבשלים במשך 4 דקות.
  6. מוסיפים את המים, המלח, פלפל השאטה והדבש ומערבבים. ממשיכים באותה התוכנית עוד 10 דקות.
  7. פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מניחים מעל הירקות את פרוסות הדג ומעליהן את העגבניות, החצילים והלימון.
  8. סוגרים את מכסה הסיר, מפעילים את תוכנית האפייה בחום של 200 מעלות למשך 5 דקות.
  9. מעבירים את הדג עם הירקות לצלחות הגשה, מעטרים בגרגרי רימון ועשבי תיבול קצוצים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק לברק במנגולד ורימונים ובלי תנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות