סינבון קפה

לקחנו את המאפה האמריקאי האהוב הקלאסי, הוספנו לו קפה וקיבלנו סינבון קפה נפלא עם ציפוי שמנת, פשוט להכנה, מהיר וטעים בטירוף
לקחנו את המאפה האמריקאי האהוב הקלאסי, הוספנו לו קפה וקיבלנו סינבון קפה נפלא עם ציפוי שמנת, פשוט להכנה, מהיר וטעים בטירוף
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    563
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 563.1 קק״ל 6757.7 קק״ל
    פחמימות 60.2 גרם 721.9 גרם
    שומן 35.4 גרם 424.6 גרם
    נתרן 227.4 מ״ג 2729.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 56.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 245.7 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 418.4 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 160.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 78.6 מ״ג 943.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    563
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 563.1 קק״ל 6757.7 קק״ל
    פחמימות 60.2 גרם 721.9 גרם
    שומן 35.4 גרם 424.6 גרם
    נתרן 227.4 מ״ג 2729.4 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 56.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 245.7 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 418.4 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 160.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 78.6 מ״ג 943.6 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ליאור קליין
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מכינים במכונת הקפה שתי מנות אספרסו - אחת למילוי ואחת לציפוי.
  2. מערבבים בקערה קטנה את החמאה, האספרסו, הסוכר והקינמון.
  3. פורסים את גליל הבצק ומורחים עליו את המילוי בעזרת מרית או ספצ’ולה.
  4. מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים אותה לפרוסות בעובי שתי אצבעות, כ-4-5 ס”מ.
  5. מסדרים בתבנים משומנת את פרוסות הרולדה, כך שהפתח כלפי מעלה ומשאירים מרווחים כי הבצק עוד יתפח.
  6. מכסים במגבת מטבח נקייה ומשאירים כ-40 דקות להתפחה במקום חמים.
  7. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  8. אופים את המאפה התפוח בתנור כ-20 דקות, עד שהמאפה מקבל צבע זהוב.
  9. בזמן שהמאפה בתנור מכינים את הציפוי: מערבבים את כל רכיבי הציפוי בקערה קטנה ומורחים את הציפוי על המאפה ישר כשהוא יוצא מהתנור כך שהוא נמס לתוך הסינבון ושומר על המאפה לח ונפלא.
סינבון קפה1
סינבון קפה. צילום: אופק מאור, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סינבון קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות