ארוחת ערב נהדרת! סירות בטטה במילוי סלט קינואה

מארחים ומתלבטים מה להכין? יש לנו מנה שתקצור את כל המחמאות בשולחן - סירות בטטה במילוי סלט קינואה מתקתק. הפתעה צמחונית וצבעונית
מארחים ומתלבטים מה להכין? יש לנו מנה שתקצור את כל המחמאות בשולחן - סירות בטטה במילוי סלט קינואה מתקתק. הפתעה צמחונית וצבעונית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.7 קק״ל 2078.3 קק״ל
    פחמימות 70.0 גרם 350.0 גרם
    שומן 8.6 גרם 42.9 גרם
    נתרן 1429.8 מ״ג 7148.8 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.1 גרם 45.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 90.8 מ״ג 454.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 757.8 מ״ג 3788.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.7 קק״ל 2078.3 קק״ל
    פחמימות 70.0 גרם 350.0 גרם
    שומן 8.6 גרם 42.9 גרם
    נתרן 1429.8 מ״ג 7148.8 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.1 גרם 45.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 90.8 מ״ג 454.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 757.8 מ״ג 3788.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שמים את הבטטות (לא מקלפים) על תבנית תנור עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד לריכוך הבטטות. זה לוקח בערך 45 דקות. מצננים.
  2. בסיר בינוני שמים קינואה, מים רותחים ומלח ומבשלים עם מכסה סגור, על האש הכי נמוכה, במשך 20 דקות. מצננים.
  3. קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד הזהבה קלה.
  4. קוצצים דק את העירית והצ’ילי.
  5. מרכיבים: מערבבים בקערה קינואה מבושלת, שקדים קלויים, חמוציות, עירית, צ’ילי, דבש, מיץ לימון, שמן ומלח.
  6. חוצים את הבטטות ל-2 ומרוקנים מעט את פנים הבטטה (אפשר לערבב אותה עם הקינואה או לשמור לפירה בטטה).
  7. ממלאים בסלט קינואה ומגישים בטמפרטורת החדר.

צילום: שני הלוי

הערות

  • אפשר להחליף את העירית בכוסברה או להוסיף עשבי תיבול נוספים לסלט
  • אפשר להחליף את החמוציות באוכמניות מיובשות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת ערב נהדרת! סירות בטטה במילוי סלט קינואה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות