סלט אטריות שעועית קיצי עם מנגו ועלים ירוקים

חם בחוץ ואין לכם חשק לבשל? אולגה טוכשר מכינה סלט אטריות שעועית שמתאים בדיוק לימי הקיץ, עם קוביות מנגו עסיסי ורוטב אסיאתי משגע
חם בחוץ ואין לכם חשק לבשל? אולגה טוכשר מכינה סלט אטריות שעועית שמתאים בדיוק לימי הקיץ, עם קוביות מנגו עסיסי ורוטב אסיאתי משגע
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 224.9 קק״ל 1349.7 קק״ל
    פחמימות 48.7 גרם 292.5 גרם
    שומן 38.5 גרם 230.9 גרם
    נתרן 121.8 מ״ג 730.8 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 166.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 283.9 מ״ג 1703.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 224.9 קק״ל 1349.7 קק״ל
    פחמימות 48.7 גרם 292.5 גרם
    שומן 38.5 גרם 230.9 גרם
    נתרן 121.8 מ״ג 730.8 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.7 מ״ג 166.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 283.9 מ״ג 1703.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. חולטים את האטריות בהתאם להוראות היצרן. מסננים וגוזרים מעט עם מספריים נקיות כדי לקצר את האטריות. מצננים ושומרים בצד בקערה גדולה.

    גוזרים את האטריות במספריים נקיות כדי שיהיה נוח לאכול. צילום: אפיק גבאי
    גוזרים את האטריות במספריים נקיות כדי שיהיה נוח לאכול. צילום: אפיק גבאי

  2. מכינים את הרוטב: קולפים את הג’ינג’ר ומגררים בפומפייה קטנה או במיקרופליין.
  3. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים היטב.
  4. מכינים את הירקות: חותכים את הגזר והזוקיני לגפרורים דקים (ג’וליאנים), קוצצים גס את עלי הכוסברה ועלי הרוקט, פורסים את ה’צילי החריף לפרוסות דקות וחותכים את המנגו לקוביות.
  5. מוסיפים לקערת האטריות את הזוקיני, הגזר, הרוקט, הכוסברה, המנגו והצ’ילי ומערבבים.
  6. מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב.

    מוסיפים את הרוטב ומערבבים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הרוטב ומערבבים. צילום: אפיק גבאי

  7. מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים.

צילום: אפיק גבאי

עוד מתכונים של סלטים שאתם חייבים להכין:
סלט אטריות שעועית קיצי עם מנגו ועלים ירוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אליהו

    את הזוקיני מכניסים חי לסלט? לא אופים או מטגנים אותו?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון, הזוקיני חי.

    Avatar
    דליה ברוך

    הסלט טעים מאוד. לא היה לי מנגו אז החלפתי לאפרסק. במקום עלי רוקט שמתי קולורבי מגורד ויצא טעים מאוד. מה שמיחד את הסלט הוא הרוטב והאיטריות

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על השיתוף דליה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות