סלט אסיאתי משגע עם אטריות שעועית וטופו אפוי

סלט אסיאתי עם טעמים חריפים ומתוקים, ירקות טריים, טופו מצופה בשומשום ורוטב משגע - הקערה תישאר ריקה מרוב עונג!
סלט אסיאתי עם טעמים חריפים ומתוקים, ירקות טריים, טופו מצופה בשומשום ורוטב משגע - הקערה תישאר ריקה מרוב עונג!
  • שירי עמית
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    681
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 681.2 קק״ל 2724.7 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 192.8 גרם
    שומן 75.5 גרם 302.2 גרם
    נתרן 243.8 מ״ג 975.3 מ״ג
    חלבון 18.6 גרם 74.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 43.9 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 78.9 מ״ג 315.8 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 807.4 מ״ג 3229.5 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    681
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 681.2 קק״ל 2724.7 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 192.8 גרם
    שומן 75.5 גרם 302.2 גרם
    נתרן 243.8 מ״ג 975.3 מ״ג
    חלבון 18.6 גרם 74.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.0 גרם 43.9 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 78.9 מ״ג 315.8 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 807.4 מ״ג 3229.5 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

טופו

רוטב

עיטור והגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 בתוכנית טורבו.
  2. מערבבים היטב את חומרי ההשריה לטופו ומשרים את אצבעות הטופו שחתכנו במרינדה למשך 30 דקות.
  3. מערבבים את 2 סוגי השומשום (ניתן להשתמש רק בסוג אחד) ומצפים כל אצבע היטב.
  4. מסדרים את אצבעות הטופו המצופות על מגש עם נייר אפייה ואופים במשך 30 דקות.
  5. מבשלים את אטריות השעועית במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
  6. חותכים את הזוקיני, המלפפון והאבוקדו לג’וליאנים או קוביות (איך שאוהבים).
  7. כשכל החומרים מוכנים מערבבים את חומרי הרוטב למעט המלח והצ’ילי.
  8. מערבבים את האטריות עם הזוקיני והמלפפונים, יוצקים מהרוטב ומערבבים.
  9. מוסיפים את רצועות האבוקדו, המלח הגס, הצ’ילי הגרוס ומערבבים היטב.
  10. מסדרים את רצועות הטופו מעל ומעטרים בבצל הירוק, הכוסברה והקשיו.
סלט אסיאתי
סלט אסיאתי משגע. צילום: שירי עמית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אסיאתי משגע עם אטריות שעועית וטופו אפוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ציפי רוטברט

    האם אפשר ללמוד מכם רוטב תיאלנדי עם רוטב דגים ואת האיזונים בניהם .תצוגה מראש

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ציפי, לא הבנו את שאלתך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות