הסלט הירוק שלכם: סלט חסה עם ויניגרט חרדל ללא סוכר

אין דרך יותר טובה מלהוסיף עלים ירוקים לתזונה היומית מאשר עם סלט חסה עם ויניגרט חרדל. קבלו סלט חסה בשלושה צעדים פשוטים ומהירים
אין דרך יותר טובה מלהוסיף עלים ירוקים לתזונה היומית מאשר עם סלט חסה עם ויניגרט חרדל. קבלו סלט חסה בשלושה צעדים פשוטים ומהירים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.3 קק״ל 641.1 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן 13.3 גרם 53.3 גרם
    נתרן 82.0 מ״ג 328.1 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 101.7 מ״ג 406.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 536.1 מ״ג 2144.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    160
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 160.3 קק״ל 641.1 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן 13.3 גרם 53.3 גרם
    נתרן 82.0 מ״ג 328.1 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 101.7 מ״ג 406.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 536.1 מ״ג 2144.4 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

סלט חסה הוא אחד הסלטים הפשוטים להכנה והוא תמיד קולע לטעם של כולם. את המתכון הזה של סלט חסה אפשר להכין ב-5 דקות ובשלושה צעדים בלבד. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לערבב את מרכיבי הויניגרט, לקצוץ חסה וזהו!

מכאן נותר לכם להשתמש בדמיון שלכם. תוכלו כל מה שתרצו לסלט – אגוזים, קרוטונים, פירות מרעננים ואפילו גבינה כחולה. או שאתם יכולים לשמור על הדברים פשוטים ולהשאיר את סלט החסה הזה כמו שהוא, עם הרוטב המנצח שמצורף כאן במתכון.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: חותכים את החסה לחתיכות גדולות ומעבירים לקערת הגשה.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערה חרדל, שום, מיונז, שמן זית, סטיביה ומיץ לימון לרוטב אחיד.
  3. מרכיבים את הסלט: מוזגים את הרוטב על החסה ומערבבים היטב. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הסלט הירוק שלכם: סלט חסה עם ויניגרט חרדל ללא סוכר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    עדן

    אם אני רוצה להכין את הרוטב מראש, כמה ימים לדעתך הוא יכול להחזיק במקרר אם בכלל?

      Avatar
      מערכת Foody

      יומיים שלושה, אין בעיה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות