סלט טאבולה עם קייל וכרובית

זהר לוסטיגר בשן משדרגת את הסלט הלבנוני האהוב ומכינה סלט טאבולה עם קייל וכרובית. סלט קליל, רענן וטעים שיכול לשמש גם כארוחה שלמה
זהר לוסטיגר בשן משדרגת את הסלט הלבנוני האהוב ומכינה סלט טאבולה עם קייל וכרובית. סלט קליל, רענן וטעים שיכול לשמש גם כארוחה שלמה
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    381
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 380.5 קק״ל 1521.8 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 96.2 גרם
    שומן 24.9 גרם 99.7 גרם
    נתרן 609.2 מ״ג 2436.9 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 48.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.9 גרם 51.6 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 158.7 מ״ג 634.7 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 47.0 מ״ג
    אשלגן 1443.3 מ״ג 5773.1 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    381
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 380.5 קק״ל 1521.8 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 96.2 גרם
    שומן 24.9 גרם 99.7 גרם
    נתרן 609.2 מ״ג 2436.9 מ״ג
    חלבון 12.1 גרם 48.4 גרם
    סיבים תזונתיים 12.9 גרם 51.6 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 158.7 מ״ג 634.7 מ״ג
    ברזל 11.8 מ״ג 47.0 מ״ג
    אשלגן 1443.3 מ״ג 5773.1 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
זהר לוסטיגר-בשן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. משרים בורגול בקערה עם מים פושרים לכיסוי למשך 20 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך ומוכן לאכילה. מסננים במידת הצורך.
  2. קוצצים דק מאוד את הכרובית, קוצצים גם את הפטרוזיליה, נענע, עגבנייה ועלי קייל.
  3. קוצצים גס את אגוזי הפקאן. קולים את האגוזים וגרעיני החמנייה במחבת יבשה 30 שניות עד שגרעיני החמנייה משמיעים קולות פצפוץ.
  4. מכינים את הרוטב: כותשים את השוo באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  5. מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.
  6. מכינים את הסלט: שמים את הבורגול בקערה. מוסיפים קייל, פטרוזיליה, נענע, עגבניות וכרובית. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפקאנים וגרעיני החמנייה ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט טאבולה עם קייל וכרובית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חנה

    היי ערב טוב,את הכרובית צריך לבשל ליפני?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אין צורך לבשל את הכרובית מראש. צריך לחתוך או קטן ממש (לרמה של פירורים) אפשר גם לגרור בפומפייה. בהצלחה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות