סלט טאבולה עם קייל וכרובית

זהר לוסטיגר בשן משדרגת את הסלט הלבנוני האהוב ומכינה סלט טאבולה עם קייל וכרובית. סלט קליל, רענן וטעים שיכול לשמש גם כארוחה שלמה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סלט

רוטב

אופן הכנה

  1. משרים בורגול בקערה עם מים פושרים לכיסוי למשך 20 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך ומוכן לאכילה. מסננים במידת הצורך.
  2. קוצצים דק מאוד את הכרובית, קוצצים גם את הפטרוזיליה, נענע, עגבנייה ועלי קייל.
  3. קוצצים גס את אגוזי הפקאן. קולים את האגוזים וגרעיני החמנייה במחבת יבשה 30 שניות עד שגרעיני החמנייה משמיעים קולות פצפוץ.
  4. מכינים את הרוטב: כותשים את השום. מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.
  5. מכינים את הסלט: שמים את הבורגול בקערה. מוסיפים קייל, פטרוזיליה, נענע, עגבניות וכרובית. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
  6. מוסיפים את הפקאנים וגרעיני החמנייה ומגישים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 392.5 קק״ל 1569.9 קק״ל
פחמימות 28.9 גרם 115.7 גרם
שומן 25.0 גרם 100.0 גרם
נתרן 437.6 מ״ג 1750.3 מ״ג
חלבון 8.9 גרם 35.6 גרם
סיבים תזונתיים 11.9 גרם 47.6 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 11.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 112.7 מ״ג 450.7 מ״ג
ברזל 10.8 מ״ג 43.3 מ״ג
אשלגן 815.4 מ״ג 3261.5 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody