סלט פסטה, ברוקומיני ובייבי מוצרלה ברוטב פסטו ותרד
סלט פסטה ירוק עם מרכיבים מפתיעים כמו ברוקולי מיני, ורוטב פסטו ותרד. בוודאות סלט הפסטה הטעים ביותר והמפתיע ביותר שיצא לכם להכין
סלט פסטה ירוק עם מרכיבים מפתיעים כמו ברוקולי מיני, ורוטב פסטו ותרד. בוודאות סלט הפסטה הטעים ביותר והמפתיע ביותר שיצא לכם להכין
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.5 קק״ל 1900.2 קק״לפחמימות 1.8 גרם 14.0 גרםשומן 23.3 גרם 186.6 גרםנתרן 296.4 מ״ג 2371.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 48.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.0 גרםשומן רווי 3.3 גרם 26.1 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 23.7 מ״גסידן 48.2 מ״ג 385.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 147.6 מ״ג 1180.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות238
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.5 קק״ל 1900.2 קק״לפחמימות 1.8 גרם 14.0 גרםשומן 23.3 גרם 186.6 גרםנתרן 296.4 מ״ג 2371.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 48.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.0 גרםשומן רווי 3.3 גרם 26.1 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 23.7 מ״גסידן 48.2 מ״ג 385.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 147.6 מ״ג 1180.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 238 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה פנהאו כל פסטה חלולה אחרת
-
1 חבילה ברוקוליאו ברוקומיני
-
1 כף שמן זית
-
1קופסה או 150 גרם גבינת בייבי מוצרלה
פסטו תרד
-
200 גרם עלי תרד
-
1/3 כוס גבינת פקורינומגוררת דק
-
1/4 כוס צנוברים קלויים
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/3 קליפת לימון בינוני
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את רוטב הפסטו: מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים כף שמן זית ותרד ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתרד רך. מצננים היטב.
- סוחטים היטב בידיים את התרד המאודה ומעבירים למעבד מזון.
- מוסיפים את שאר חומרי הפסטו ומרסקים, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
- מכינים את הפסטה והברוקומיני: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים 3 דקות פחות ממה שכתוב על האריזה.
- חותכים ברוקומיני לחתיכות באורך 3 ס”מ.
- מוסיפים ברוקומיני ומבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהפסטה בדרגת אל-דנטה והברוקומיני רך. מסננים היטב.
- יוצקים כף שמן זית ומערבבים כדי למנוע מהפסטה להידבק. מצננים.
- מעבירים את הפסטה והברוקומיני לקערה, מוסיפים רוטב פסטו ובייבי מוצרלה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- מכינים את רוטב הפסטו: מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים כף שמן זית ותרד ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתרד רך. מצננים היטב.
- סוחטים היטב בידיים את התרד המאודה ומעבירים למעבד מזון.
- מוסיפים את שאר חומרי הפסטו ומרסקים, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
- מכינים את הפסטה והברוקומיני: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים 3 דקות פחות ממה שכתוב על האריזה.
- חותכים ברוקומיני לחתיכות באורך 3 ס”מ.
- מוסיפים ברוקומיני ומבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהפסטה בדרגת אל-דנטה והברוקומיני רך. מסננים היטב.
- יוצקים כף שמן זית ומערבבים כדי למנוע מהפסטה להידבק. מצננים.
- מעבירים את הפסטה והברוקומיני לקערה, מוסיפים רוטב פסטו ובייבי מוצרלה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן