סלט פסטה ריזוני עם טונה ועגבניות

תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים סלט פסטה עם טונה ועגבניות. משתמשים בפסטה מסוג ריזוני, שדומה לאורז, ונהנים ממנה בריאה, משביעה וטעימה
תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים סלט פסטה עם טונה ועגבניות. משתמשים בפסטה מסוג ריזוני, שדומה לאורז, ונהנים ממנה בריאה, משביעה וטעימה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    681
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.5 קק״ל 1361.0 קק״ל
    פחמימות 122.8 גרם 245.6 גרם
    שומן 12.3 גרם 24.5 גרם
    נתרן 885.8 מ״ג 1771.7 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 60.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 309.6 מ״ג 619.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    681
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 680.5 קק״ל 1361.0 קק״ל
    פחמימות 122.8 גרם 245.6 גרם
    שומן 12.3 גרם 24.5 גרם
    נתרן 885.8 מ״ג 1771.7 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 3.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 60.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 309.6 מ״ג 619.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים את הבצל, הצ’ילי ועשבי התיבול. חוצים את עגבניות השרי לחצאים. מסננים את הטונה.
  2. מבשלים את הריזוני במים רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח, פלפל ושמן הזית לפי הטעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פסטה ריזוני עם טונה ועגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות