רקע הנמל מעודכן

סלט קינואה מקסיקני צבעוני עם אבוקדו ותירס צלוי

אתם יושבים? קבלו מתכון של סלט קינואה מקסיקני שיעיף לכם את הראש! סלט צבעוני ומהמם עם אבוקדו, תירס, צ'ילי ועשבי תיבול שהכי כיף לנשנש עם נאצוס בצד
אתם יושבים? קבלו מתכון של סלט קינואה מקסיקני שיעיף לכם את הראש! סלט צבעוני ומהמם עם אבוקדו, תירס, צ'ילי ועשבי תיבול שהכי כיף לנשנש עם נאצוס בצד
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    673
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.8 קק״ל 1345.5 קק״ל
    פחמימות 45.8 גרם 91.6 גרם
    שומן 47.6 גרם 95.2 גרם
    נתרן 2100.3 מ״ג 4200.7 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 15.2 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 86.7 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 821.8 מ״ג 1643.6 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    673
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.8 קק״ל 1345.5 קק״ל
    פחמימות 45.8 גרם 91.6 גרם
    שומן 47.6 גרם 95.2 גרם
    נתרן 2100.3 מ״ג 4200.7 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 23.0 גרם
    סיבים תזונתיים 15.2 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 12.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 86.7 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 821.8 מ״ג 1643.6 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
נעמה פלד
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: שוטפים את הקינואה דרך מסננת דקה במים זורמים. מעבירים לסיר עם המים והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהקינואה מרוככת ומוכנה לאכילה.
  2. מכינים את הסלט: מחממים מחבת נון סטיק קטנה עם כף שמן וקולים את גרעיני התירס קלות (שיזהיבו מעט, הזהרו שלא יישרפו). מניחים בצד ומקררים.
  3. חותכים את האבוקדו לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הזיתים, הבצל, הכוסברה, הפלפל החריף, הפטרוזיליה, הקינואה והתירס.
  4. מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל השחור.
  5. מוסיפים את הרוטב לקערה עם הירקות והקינואה. מערבבים היטב ומגישים עם נאצ’וס.

    סלט קינואה
    סלט קינואה אבוקדו


יש לנו עוד כמה מתכונים של סלטים שאתם חייבים להכין:
סלט קינואה מקסיקני צבעוני עם אבוקדו ותירס צלוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות