רקע דוד משה

סלט קינואה מקסיקני צבעוני עם אבוקדו ותירס צלוי

אתם יושבים? קבלו מתכון של סלט קינואה מקסיקני שיעיף לכם את הראש! סלט צבעוני ומהמם עם אבוקדו, תירס, צ'ילי ועשבי תיבול שהכי כיף לנשנש עם נאצוס בצד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

סלט

רוטב

אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: שוטפים את הקינואה דרך מסננת דקה במים זורמים. מעבירים לסיר עם המים והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהקינואה מרוככת ומוכנה לאכילה.
  2. מכינים את הסלט: מחממים מחבת נון סטיק קטנה עם כף שמן וקולים את גרעיני התירס קלות (שיזהיבו מעט, הזהרו שלא יישרפו). מניחים בצד ומקררים.
  3. חותכים את האבוקדו לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הזיתים, הבצל, הכוסברה, הפלפל החריף, הפטרוזיליה, הקינואה והתירס.
  4. מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל השחור.
  5. מוסיפים את הרוטב לקערה עם הירקות והקינואה. מערבבים היטב ומגישים עם נאצ’וס.

    סלט קינואה
    סלט קינואה אבוקדו

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 672.8 קק״ל 1345.5 קק״ל
פחמימות 45.8 גרם 91.6 גרם
שומן 47.6 גרם 95.2 גרם
נתרן 2100.3 מ״ג 4200.7 מ״ג
חלבון 11.5 גרם 23.0 גרם
סיבים תזונתיים 15.2 גרם 30.4 גרם
שומן רווי 6.2 גרם 12.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 86.7 מ״ג 173.4 מ״ג
ברזל 3.9 מ״ג 7.8 מ״ג
אשלגן 821.8 מ״ג 1643.6 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar