באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

נינג’ה קייסרי – סלט קיסר קלאסי עם קרוטונים ביתיים

קלאסיקה עולמית: סלט קיסר עם רוטב אליפות ממש כמו במסעדות. שי-לי ליפא מגלה לכם איך להכין את הרוטב הכי טעים לסלט הכי פופולרי
קלאסיקה עולמית: סלט קיסר עם רוטב אליפות ממש כמו במסעדות. שי-לי ליפא מגלה לכם איך להכין את הרוטב הכי טעים לסלט הכי פופולרי
  • Ninja
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.5 קק״ל 1833.3 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 14.6 גרם
    שומן 28.8 גרם 172.7 גרם
    נתרן 396.4 מ״ג 2378.6 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 39.3 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 27.7 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 236.7 מ״ג
    סידן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 700.0 מ״ג 4200.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    306
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.5 קק״ל 1833.3 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 14.6 גרם
    שומן 28.8 גרם 172.7 גרם
    נתרן 396.4 מ״ג 2378.6 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 39.3 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 27.7 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 236.7 מ״ג
    סידן 203.7 מ״ג 1222.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 700.0 מ״ג 4200.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
Ninja
X

4 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרוטונים

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
    מכינים את הקרוטונים:פורסים את הבגט לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  2. מערבבים פרוסות בגט ושמן זית בקערה. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
  3. אופים 10-8 דקות עד הזהבה. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
  4. מכינים את הרוטב:מעבירים ל לכוס מנת יחיד של 700 מ”ל של מעבד המזון את החלמון, השום, האנשובי, מיץ הלימון, החומץ, החרדל והמלח.
  5. בוחרים בתכנית DRESSING וטוחנים למרקם חלק.
  6. מוסיפים את שני סוגי השמנים בזילוף איטי תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
  7. מרכיבים את הסלט:מניחים עלי חסה בקערה, יוצקים רוטב ומערבבים.
  8. מפזרים קרוטונים ומגלפים מעל גבינת פרמזן (עם קולפן ירקות) ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נינג’ה קייסרי – סלט קיסר קלאסי עם קרוטונים ביתיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שני סולומון

    תמיד טוב ללמוד דברים חדשים

    Avatar
    עילי

    הרוטב אכן נשמע מעולה! אבל… החלמון החי… המממ.. קצת בעייתי בימי סלמונלה וקורונה! ואני שלצערי נאבקת במלחת הסרטן, איני יכולה לאכול ביצים חיות. האם ניתן להחליפה במשהו ? למרות שאני יודעת עד כמה הוא תורם לרוטב ,אכלתי זאת כך שנים! אשמח לעצה טובה… בתודה, עילי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות