סלט של אימא אדמה: סלט שורשים צבעוני

מתכון מנצח של יונית צוקרמן ואמיר דן לסלט שורשים צבעוני ובריא עם רוטב משגע שעוטף את כל הירקות ומשדרג את הסלט, למה אתם מחכים? לכו להכין!
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

מצרכים

רוטב

אופן ההכנה

  1. פורסים את הירקות דק בקולפן.
  2. מערבבים בבלנדר מוט את מצרכי הרוטב לרוטב אחיד וחלק.
  3. מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים.

    מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים. צילום: שניר גוואטה
    מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים. צילום: שניר גוואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 212.2 קק״ל 848.8 קק״ל
פחמימות 28.0 גרם 112.0 גרם
שומן 10.7 גרם 42.8 גרם
נתרן 875.2 מ״ג 3500.9 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 17.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.0 גרם 19.9 גרם
שומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 54.9 מ״ג 219.6 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
אשלגן 678.7 מ״ג 2714.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody