סלט של אימא אדמה: סלט שורשים צבעוני

מתכון מנצח של יונית צוקרמן ואמיר דן לסלט שורשים צבעוני ובריא עם רוטב משגע שעוטף את כל הירקות ומשדרג את הסלט, למה אתם מחכים? לכו להכין!
מתכון מנצח של יונית צוקרמן ואמיר דן לסלט שורשים צבעוני ובריא עם רוטב משגע שעוטף את כל הירקות ומשדרג את הסלט, למה אתם מחכים? לכו להכין!
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.3 קק״ל 1177.4 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 163.2 גרם
    שומן 8.8 גרם 35.3 גרם
    נתרן 935.5 מ״ג 3741.8 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 255.8 מ״ג 1023.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 2092.9 מ״ג 8371.5 מ״ג
    אבץ 83.4 מ״ג 333.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    294
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.3 קק״ל 1177.4 קק״ל
    פחמימות 40.8 גרם 163.2 גרם
    שומן 8.8 גרם 35.3 גרם
    נתרן 935.5 מ״ג 3741.8 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.8 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 255.8 מ״ג 1023.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 2092.9 מ״ג 8371.5 מ״ג
    אבץ 83.4 מ״ג 333.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים


אופן ההכנה

  1. פורסים את הירקות דק בקולפן.
  2. מערבבים בבלנדר מוט את מצרכי הרוטב לרוטב אחיד וחלק.
  3. מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים.

    מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים. צילום: שניר גוואטה
    מערבבים היטב בקערת ערבוב ומגישים. צילום: שניר גוואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט של אימא אדמה: סלט שורשים צבעוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    לירון ליר

    סלט מאוד בריא, מגוון וצבעוני. מכיל לדעתי יותר מ 4 מנות. מומלץ לא לשים סלק כיוון והוא צובע את שאר הירקות ואז אין טעם להשתמש בגזרים צבעוניים. האפקט של החיתוך באמצעות קולפן מנטרל את הפריכות של הירק החי אבל הופך אותה למעין “פסטה” ועוזר לה לספוג את הטעמים. כמובן לגבי הרוטב ממש לא צריך 3 כפות סוכר זה יוצא מתוק מדי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות