סלמון אסייתי עם סלט מלפפונים וקרם פרש של אהרוני

אהרוני מכין סלמון אסייתי עם סלט מלפפונים, שמיר וקרם פרש. השילוב בין הרוטב האסייתי לסלט הקריר הוא שילוב מפתיע ומנצח שמתאים בדיוק לארוחת צהריים קלילה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    21

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הדג: חותכים את הפילה ל-6 נתחים, 150 גרם כל אחד. מתבלים את הדגים במלח ובפלפל שחור.
  2. מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מתיזים מעט תרסיס שמן, וצורבים את הדג משני הצדדים, תחילה מצד העור.
  3. מכינים את הרוטב: מגררים את הג’ינג’ר וחותכים דק את הבצל הירוק. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה, מוסיפים למחבת עם הסלמון הצרוב ומזגגים את הדגים.
  4. מכינים את הסלט: פורסים את המלפפונים לפרוסות אורכיות דקות באמצעות מנדולינה או סכין חדה. מעבירים לקערה יחד עם כל יתר רכיבי הסלט ורכיבי הרוטב ומערבבים בעדינות.
  5. מעבירים את הדגים הצרובים לצלחת הגשה, מסדרים ליד סלט מלפפונים עם כף גדושה של קרם פרש ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 300.6 קק״ל 1803.4 קק״ל
פחמימות 11.1 גרם 66.7 גרם
שומן 10.6 גרם 63.6 גרם
נתרן 1332.1 מ״ג 7992.4 מ״ג
חלבון 41.5 גרם 249.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 9.3 גרם
כולסטרול 88.5 מ״ג 531.0 מ״ג
סידן 73.9 מ״ג 443.5 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״ג
אשלגן 934.0 מ״ג 5604.2 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody