סלסילות קדאיף עם קרם מוקה

רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של סלסילות קדאיף קראנצ'יות עם קרם מוקה קטיפתי משגע
רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של סלסילות קדאיף קראנצ'יות עם קרם מוקה קטיפתי משגע
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.1 קק״ל 4237.6 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 406.2 גרם
    שומן 20.9 גרם 250.5 גרם
    נתרן 65.3 מ״ג 783.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 42.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 153.8 גרם
    כולסטרול 48.9 מ״ג 587.0 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 669.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 188.7 מ״ג 2264.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.1 קק״ל 4237.6 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 406.2 גרם
    שומן 20.9 גרם 250.5 גרם
    נתרן 65.3 מ״ג 783.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 42.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 33.4 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 153.8 גרם
    כולסטרול 48.9 מ״ג 587.0 מ״ג
    סידן 55.8 מ״ג 669.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 188.7 מ״ג 2264.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס קדאיף

קרם מוקה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים.
  2. ממיסים במיקרוגל את החמאה.
  3. מכינים את סלסילות הקדאיף: שמים את אטריות הקדאיף בקערה גדולה, יוצקים עליהן את החמאה המומסת, מוסיפים את אבקת הסוכר, ובעזרת הידיים מערבבים היטב כך שיצופו מכל הצדדים.
  4. מרפדים כל שקע באטריות המשומנות כך שייווצרו מעין סלסילות קטנות.
  5. אופים כ-10-15 דקות, עד הזהבה. מצננים כ-10 דקות ומוציאים בזהירות מהשקעים.
  6. מכינים את הקרם: מנפים יחד את הקקאו ואבקת הסוכר. מקציפים את החמאה במשך 30 שניות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקקאו וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם יציב.
  7. ממיסים את השוקולד המריר במיקורגל.
  8. מוסיפים את השוקולד המומס והקפה וממשיכים להקציף עד לאיחוד החומרים. מקררים כ-20 דקות, מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
  9. מרכיבים את המנה: מזלפים לתוך כל סלסילה תלוליות נדיבות של הקרם, מפזרים מעל את שבבי השוקולד או פולי הקקאו ומגישים. שומרים במקרר.

צילום: שני הלוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלסילות קדאיף עם קרם מוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות