< רקע נינג'ה

ספינג’ – הסופגנייה המרוקאית של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
יונית צוקרמן מטגנת לכם ספינג' - סופגניה בנוסח מרוקאי שיוצאת אוורירית כמו עננים. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים עד שמסיימים את הכול
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
237 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.7 קק״ל 4713.3 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 794.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 69.4 גרם
    נתרן 391.2 מ״ג 7824.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.6 מ״ג 171.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 53.6 מ״ג 1072.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    236
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.7 קק״ל 4713.3 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 794.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 69.4 גרם
    נתרן 391.2 מ״ג 7824.0 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 110.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.6 מ״ג 171.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 53.6 מ״ג 1072.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור

 

אני מטורפת על חג החנוכה, כי אז אני יכולה להכין כמויות של ספינג’. מה יכול להיות רע? בצק אוורירי וטעים בטירוף שמטגנים בשמן החם. הוא תופח והופך לסופגנייה יפהפייה. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים בתיאבון רב.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
237 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספינג'

טיגון

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את המכשיר: מרכיבים בקערת המעבד את מכלול הבצק בעל 4 להבים להכנת בצק.
  2. מכניסים את כל רכיבי הבצק, למעט המלח לקערת המעבד, סוגרים ומפעילים על מצב “מיקס”.
  3. אחרי דקה של לישה במעבד, מכניסים את המלח וממשיכים את פעולת הלישה במעבד כעוד חצי דקה.
  4. כשהבצק מוכן, מוציאים את קערת המעבד מהמכשיר, מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה או בניילון נצמד ומתפיחים כשעה במקום חמים.
  5. לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
  6. בוצעים מהבצק ויוצרים צורה של ספינג’ עם חור באמצע.

    בוצעים מהבצק ויוצרים צורה של ספינג' עם חור באמצע. צילום: טל סיון-ציפורין
    בוצעים מהבצק ויוצרים צורה של ספינג’ עם חור באמצע. צילום: טל סיון-ציפורין

  7. מטגנים את הספינג’ עד שהוא מזהיב משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
    מטגנים עד שמזהיב ומעבירים לנייר סופג. צילום: טל סיון-ציפורין
    מטגנים עד שמזהיב ומעבירים לנייר סופג. צילום: טל סיון-ציפורין

    מטגנים עד שמזהיב ומעבירים לנייר סופג. צילום: טל סיון-ציפורין
    מטגנים עד שמזהיב ומעבירים לנייר סופג. צילום: טל סיון-ציפורין

  8. מניחים בכלי הגשה אוריינטלי כדי שיאמינו שאתם מאמא מרוקאית אסלית, אפשר להניח על מפיות יפות, בוזקים את אבקת הסוכר ומגישים.

    ספינג' מושלם! בוזקים אבקת סוכר ומגישים. צילום: טל סיון ציפורין
    ספינג’ מושלם! בוזקים אבקת סוכר ומגישים. צילום: טל סיון ציפורין

  9. לא שוכחים לבוא לספר לנו איך יצא!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספינג’ – הסופגנייה המרוקאית של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ורד רייכנברג

    פעם ראשונה , והצלחה גדולה , יצא טעים ואורירי בדיוק כמו שיונית עשתה.

תגובות (112)

Avatar

    Avatar
    אורטל יגר

    יצא מושלם אני ממש לא אלופה בבצקעם ויצא רך מבנים טיפה קריספ מהחוץ כולם אהבו תודה יונית.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורטל. תודה על המילים החמות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות