
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעתיים
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים8
אני מטורפת על חג החנוכה, כי אז אני יכולה להכין כמויות של ספינג’. מה יכול להיות רע? בצק אוורירי וטעים בטירוף שמטגנים בשמן החם. הוא תופח והופך לסופגנייה יפהפייה. רק מפזרים קצת אבקת סוכר וזוללים בתיאבון רב.
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, מלבד המלח. לשים ליצירת כדור בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-5 דקות.
- מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
- בוצעים חתיכות מהבצק בידיים רטובות ומעצבים אותן לצורת כעכים (עיגול עם חור במרכז). מטגנים את הספינג’ עד שהוא מזהיב משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
- בוזקים את אבקת הסוכר ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
60.6
קק״ל
1211.3
קק״ל
פחמימות
3.9
גרם
77.5
גרם
שומן
2.9
גרם
57.9
גרם
נתרן
272.8
מ״ג
5455.6
מ״ג
חלבון
0.1
גרם
2.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.3
גרם
6.5
גרם
שומן רווי
0.3
גרם
5.9
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
1.5
מ״ג
29.2
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.6
מ״ג
אשלגן
11.6
מ״ג
232.5
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
1.9
מ״ג
תגובות (0)