עוגיות ביסקוטי שוקולד עם שקדים ופיסטוקים
מיקי שמו אופה את העוגיות המושלמות ליד הקפה - עוגיות ביסקוטי שוקולד קראנצ'יות שאי אפשר להפסיק לאכול. מוסיפים שקדים ופיסטוקים לתוספת טעם ומרקם
מיקי שמו אופה את העוגיות המושלמות ליד הקפה - עוגיות ביסקוטי שוקולד קראנצ'יות שאי אפשר להפסיק לאכול. מוסיפים שקדים ופיסטוקים לתוספת טעם ומרקם
- מיקי שמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 76.7 קק״ל 4604.0 קק״לפחמימות 8.6 גרם 513.4 גרםשומן 4.2 גרם 251.3 גרםנתרן 17.8 מ״ג 1066.8 מ״גחלבון 1.5 גרם 89.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 32.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 109.5 גרםכולסטרול 16.6 מ״ג 993.6 מ״גסידן 8.8 מ״ג 527.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 33.9 מ״ג 2033.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות77
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 76.7 קק״ל 4604.0 קק״לפחמימות 8.6 גרם 513.4 גרםשומן 4.2 גרם 251.3 גרםנתרן 17.8 מ״ג 1066.8 מ״גחלבון 1.5 גרם 89.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 32.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 109.5 גרםכולסטרול 16.6 מ״ג 993.6 מ״גסידן 8.8 מ״ג 527.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 33.9 מ״ג 2033.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 10.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 77 | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1 ביצה L
-
1 חלמון L
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
2 כפות אבקת קקאו
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
-
1/2 כוס שקדים טבעיים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקקאו והמלח. מוסיפים לתערובת החמאה את הביצה, החלמון ומחצית מתערובת הקמח ומערבלים כחצי דקה (כדאי להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה כדי לקבל בצק אחיד וחלק יותר וגם כדי להימנע מענן של קמח על הבגדים ועל משטח העבודה).
- מוסיפים את הפיסטוקים והשקדים ואת יתרת תערובת הקמח, ומערבבים כדקה במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוציאים את הבצק מהמיקסר, ממשיכים ללוש בידיים כדקה נוספת ומחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 3 ס”מ, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את גלילי הבצק מהמקפיא ובסכין חדה פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ. מסדרים את העיגולים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס”מ זו מזו. אופים במשך 12-15 דקות ומניחים להתקרר.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקקאו והמלח. מוסיפים לתערובת החמאה את הביצה, החלמון ומחצית מתערובת הקמח ומערבלים כחצי דקה (כדאי להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה כדי לקבל בצק אחיד וחלק יותר וגם כדי להימנע מענן של קמח על הבגדים ועל משטח העבודה).
- מוסיפים את הפיסטוקים והשקדים ואת יתרת תערובת הקמח, ומערבבים כדקה במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוציאים את הבצק מהמיקסר, ממשיכים ללוש בידיים כדקה נוספת ומחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 3 ס”מ, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את גלילי הבצק מהמקפיא ובסכין חדה פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס”מ. מסדרים את העיגולים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס”מ זו מזו. אופים במשך 12-15 דקות ומניחים להתקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
וואו מושלם!!!
איזה כיף!!! תודה(:
מתה על המתכונים של מיקי שמו אלוף
נראה טעים